ΕΛΛΑΔΑ

Συμμορία χρηματοκιβωτίων: DNA και αποτυπώματα πρόδωσαν τους ληστές

Συμμορία χρηματοκιβωτίων: DNA και αποτυπώματα πρόδωσαν τους ληστές
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Αγώνα δρόμου χρειάστηκε να κάνει το πρωί η αστυνομία για να καταφέρει να συλλάβει άλλα τρία άτομα εκτός από τα 12 που είχε συλλάβει αρχικά τα οποία φαίνεται να είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στη συμμορία των χρηματοκιβωτίων.

Οι αρχές στην επιχείρηση που έκαναν τη νύχτα είχαν καταφέρει να εντοπίσουν κυρίως περιφερειακά μέλη και χρειάστηκε να συνεχιστεί η επιχείρηση και να γίνουν παράλληλες έρευνες σε διάφορες περιοχές της Αττικής για να εντοπιστεί ένα άτομο που είχε το ρόλο του αρχηγού στο να χωρίζει τις ομάδες και τη σύνθεσή τους ενώ είχε το ρόλο του τσιλιαδόρου στις ληστείες των χρηματοκιβωτίων σε γνωστές εταιρίες.

Οι 15 συλληφθέντες βρίσκονται στη γενική αστυνομική διεύθυνση.

Το υλικό από DNA και αποτυπώματα που εντόπισαν στα σημεία των ληστειών πρόδωσε τους δράστες και κατάφεραν οι αστυνομικοί να τους εντοπίσουν.

Μέχρι στιγμής έχουν εντοπιστεί πολλά αυτοκίνητα κάποια από τα οποία τα χρησιμοποιούσαν στις ληστείες.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες οι αρχές είχαν εντοπίσει τους δράστες τουλάχιστον εδώ και 20 ημέρες. Όμως αστυνομικοί αναφέρουν ότι οι δράστες είχαν κάνει πριν από 3 ημέρες ληστεία στα γραφεία της Αττικής Οδού όπου είχαν αρπάξει το χρηματοκιβώτιο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ