Στην Αθήνα η τέως πρόεδρος της Αργεντινής Κριστίνα Φερνάντες ντε Κίρχνερ
Στην Αθήνα αναμένεται να φτάσει σε λίγη ώρα η τέως Προέδρος της Αργεντινής, Κριστίνα Φερνάντες ντε Κίρχνερ. Η κ Κίρχνερ που επισκέπτεται την Ελλάδα ύστερα από πρόσκληση του ΣΥΡΙΖΑ, θα παραμείνει στη χώρα μας έως τις 9 Μαϊου.
Την Κυριακή, αναμένεται να επισκεφθεί τη δομή φιλοξενίας προσφύγων του Ελαιώνα, ενώ θα ακολουθήσει σύντομη ξενάγησή της στο Μουσείο της Ακρόπολης και στον ιερό βράχο της Ακρόπολης.
Στο πλαίσιο της επίσκεψής της στην Ελλάδα, η τέως Πρόεδρος της Αργεντινής θα έχει συναντήσεις με θεσμικούς και πολιτικούς εκπροσώπους της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ.
Το απόγευμα της Δευτέρας στις 19:00, η κ. Κίρχνερ θα είναι η ομιλήτρια σε εκδήλωση με θέμα «Κρίση της δημοκρατίας και αγώνες για κοινωνική δικαιοσύνη: Η εμπειρία της Λατινικής Αμερικής». Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στο Μέγαρο Μουσικής (αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης), στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Megaron Plus».
Νέα Πέραμος: Στο «κάδρο» και έγκλειστοι στις φυλακές για τη δολοφονία του 27χρονου - Καταθέτει και η μητέρα του
10:06
Ο άνθρωπος στο επίκεντρο και το 2026! Bonus 1.000 ευρώ από την CPO Greece στο ανθρώπινο δυναμικό της
10:00
Υπόθεση Παναγόπουλου: Τα στοιχεία που οδήγησαν σε έλεγχο για «μαύρο χρήμα» - Στο μικροσκόπιο χρηματοδοτήσεις 73 εκατ.
09:54
Φωτιά σε κατοικία στον Κολωνό τα ξημερώματα: Απεγκλωβίστηκαν τρεις άνθρωποι
09:53