Τραγωδία στην Αχαΐα: Νεκρός εργάτης που καταπλακώθηκε από τόνους σίδερο
Απίστευτη τραγωδία εκτυλίχθηκε το Σάββατο στην περιοχή της Παναγοπούλας Αχαΐας, όπου ένας εργάτης έχασε τη ζωή του, όταν καταπλακώθηκε από τόνους σίδερο.
Όπως μεταδίδει το tempo24.gr, το ατύχημα, σημειώθηκε γύρω στις 11.30 με 12 το μεσημέρι στην παλιά Εθνική Οδό Πατρών – Κορίνθου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 33χρονος εργάτης ιδιωτικής εταιρείας καταπλακώθηκε από τόνους σίδερο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.
Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου παρέλαβε τον άτυχο άνδρα. Διεκομίσθη στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο, όμως παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν τα κατάφερε.
ΕΛΛΑΔΑ
Θεσσαλονίκη: Περαστικός εντόπισε δυόμισι ετών παιδί να περιφέρεται στον δρόμο – Συνελήφθη η μητέρα
13:06
ΚΟΣΜΟΣ
LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: Εντατικοποίηση των πληγμάτων προαναγγέλει ο Κατζ - Πλήγμα ΗΠΑ και Ισραήλ στην πυρηνική εγκατάσταση της Νατάνζ
13:00
ΕΛΛΑΔΑ
Συλλήψεις οδηγών που κινούνταν με υπερβολική ταχύτητα στον Περιφερειακό Θεσσαλονίκης (pics)
12:54
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τάκης Θεοδωρικάκος: Είναι βέβαιο πως θα χρειαστούν και νέα μέτρα στήριξης
12:43
ΚΟΣΜΟΣ