Χανιά: Σε στραγγαλισμό οφείλεται ο θάνατος του 42χρονου στα Χανιά
Σε στραγγαλισμό από βρόγχο προήλθε ο θάνατος του 42χρονου Ρουμανικής καταγωγής που το απόγευμα της Τετάρτης βρέθηκε νεκρός σε χώρο μονοκατοικίας στην οδό Μυλωνογιάννη των Χανίων.
Ο ιατροδικαστής Αντώνης Παπαδομανωλάκης εξέτασε το θύμα επισημαίνοντας ότι «ο θάνατος προήλθε από στραγγαλισμό από βρόγχο στον τράχηλο».
Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ο 42χρονος είχε στην επιφάνεια του σώματος αρκετά χτυπήματα εκτιμώντας ότι προέρχονται από πάλη καθώς διαπληκτίστηκε με τον 54χρονο ομοεθνή του ο οποίος και του αφαίρεσε τη ζωή.
Ο 54χρoνος συνελήφθη από την αστυνομία και με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε, στον εισαγγελέα ο οποίος και του απήγγειλε την κατηγορία της ανθρωποκτονίας.
Ο κατηγορούμενος που δεν είχε συνήγορο υπεράσπισης ζήτησε και πήρε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί την Παρασκευή ενώπιον του ανακριτή.
ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΕΤΥΧΑΝ 6 κράτη - Από τη σκιά στην κορυφή
10:00
Huawei Seeds for the Future: Ποιες καινοτομίες είδε στην Κίνα μία φοιτήτρια από την Ελλάδα;
10:00
Υπό την πίεση των ΗΠΑ, Μόντι και Πούτιν επιδιώκουν να ενισχύσουν τους διμερείς δεσμούς
09:54
Ενισχύουν τα μπλόκα τους οι αγρότες στην βόρεια Ελλάδα - Ο χάρτης των κινητοποιήσεων (vids)
09:50