ΕΛΛΑΔΑ

«Γαλάζιος» βουλευτής εκτός κομματικής γραμμής για τον Ιβάν Σαββίδη

«Γαλάζιος» βουλευτής εκτός κομματικής γραμμής για τον Ιβάν Σαββίδη
eurokinissi

Την ανάγκη να πέσουν οι τόνοι στην αντιπαράθεση ανάμεσα στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη και τον επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη, τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ στη Β΄ Θεσσαλονίκης, Θεόδωρος Καράογλου.

Ο κ. Καράογλου χαρακτηρίζει «λανθασμένες» τις δηλώσεις του κ. Σαββίδη για τον κ. Μητσοτάκη, αλλά ταυτόχρονα αναγνωρίζει πως ο επιχειρηματίας έχει επενδύσει πολλά χρήματα στη χώρα μας και ιδιαίτερα στη Βόρεια Ελλάδα στην περίοδο της κρίσης.

Με αυτό τον τρόπο φαίνεται πως ο "γαλάζιος" βουλευτής βρίσκεται εκτός κομματικής γραμμής, μιας και ο πρόεδρος του κόμματος εξαπολύει διαρκώς μύδρους κατά του επιχειρηματία.

Στη διάρκεια συνάντησης που είχε με δημοσιογράφους, ο κ. Καράογλου είπε ότι η Νέα Δημοκρατία είναι υπέρ των επενδύσεων, με την προϋπόθεση ότι γίνονται σεβαστοί από όλους οι νόμοι και οι κανόνες. Πρόσθεσε πως είναι δικαίωμα του κ. Σαββίδη να έχει πολιτικές βλέψεις και αν συμβαίνει αυτό είναι καλό να το ανακοινώσει.

Ο κ. Καράογλου εξέφρασε την εκτίμηση ότι οι εκλογές θα γίνουν, κατά πάσα πιθανότητα, το φθινόπωρο του 2018 και χαρακτήρισε «φερετζέ του κ. Τσίπρα» τα αντίμετρα της κυβέρνησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ