ΕΛΛΑΔΑ

Νέα ένταση σε πλειστηριασμό στη Λουκάρεως - Αποχώρησε η συμβολαιογράφος (pics&vid)

Νέα ένταση σε πλειστηριασμό στη Λουκάρεως - Αποχώρησε η συμβολαιογράφος (pics&vid)

Τον πλειστηριασμό δύο καταστημάτων από εταιρεία προς ιδιώτη απέτρεψαν μέλη του κινήματος «Δεν πληρώνω» αλλά και μέλη κατά των πλειστηριασμών.

Η συμβολαιογράφος εισήλθε στη δικαστική αίθουσα με τη συνοδεία αστυνομίας καθώς και αυτή την Τετάρτη οι συμβολαιογράφοι δεν απέχουν από τα καθήκοντά τους. Αμέσως όμως έγινε αντιληπτή από τα μέλη του κινήματος τα οποία της ζήτησαν να τους ενημερώσει για τον πλειστηριασμό.

1 copy

Τα αίματα άναψαν όταν η συμβολαιογράφος ζήτησε τη βοήθεια των αστυνομικών ώστε να αποχωρήσει από την αίθουσα, με αποτέλεσμα να προκαλέσει την έντονη αντίδραση των μελών του κινήματος. Τότε ζήτησε από την αστυνομία να βγάλει από την αίθουσα τους διαμαρτυρόμενους.

2 copy

Η κατάσταση ηρέμησε όταν η συμβολαιογράφος, με τη συνοδεία των αστυνομικών, αποχώρησε από την αίθουσα για το κυλικείο του Ειρηνοδικείου, όπου και παρέμεινε για αρκετή ώρα.

3 copy

Ο εν λόγω πλειστηριασμός αφορούσε δύο καταστήματα ιδιωτών τα οποία τα έβγαζε στο "σφυρί" γνωστή εταιρία ένδυσης για οφειλές που αγγίζουν τα 800.000 ευρώ. Από τον πλειστηριασμό, σύμφωνα με τη συμβολαιογράφο, επρόκειτο να εξοφληθούν χρωστούμενα προς εργαζομένους.

4 copy

ΔΗΜΟΦΙΛΗ