ΕΛΛΑΔΑ

ΠΑΣΟΚING DEAD: Η αφίσα της Πανσπουδαστικής με ζόμπι...που εξόργισε την ΠΑΣΠ

ΠΑΣΟΚING DEAD: Η αφίσα της Πανσπουδαστικής με ζόμπι...που εξόργισε την ΠΑΣΠ
Facebook/Ιπποκρατης Μακρακης

Στις 24 Μαΐου θα διεξαχθούν φέτος οι φοιτητικές εκλογές και οι φοιτητικές παρατάξεις φαίνεται ότι έχουν επιστρατεύσει τη... φαντασία τους.

Αφίσα στην οποία εμφανίζει με μορφή ζόμπι τη Φώφη Γεννηματά, τον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Γιώργο Παπανδρέου κυκλοφόρησε η Πανσπουδαστική Κίνηση Συνεργασίας (η φοιτητική παράταξη της ΚΝΕ) εν όψει των εκλογών, προκαλώντας την αντίδραση της ΠΑΣΠ (παράταξη της Ν. ΠΑΣΟΚ).

Η έμπνευση για την αφίσα προέρχεται από τη δημοφιλή ξένη σειρά τρόμου «Walking Dead», που παραφράστηκε σε «ΠΑΣΟΚing Dead» με λεζάντα όπως «Μην τους αναστήσεις, στις φοιτητικές εκλογές ψηφίζουμε Πανσπουδαστική».

AFISA

(Facebook/Ιπποκρατης Μακρακης)

Αντίδραση από ΠΑΣΠ ΑΕΙ-ΤΕΙ Πάτρας

Δελτίο Τύπου εξέδωσε μάλιστα η ΠΑΣΠ ΑΕΙ-ΤΕΙ ΠΑΤΡΑΣ, αντιδρώντας έντονα στην αφίσα:

"Με λύπη και οργή είδαμε την παρακάτω αφίσα των μελών της φοιτητικής οργάνωσης του ΚΚΕ.

Η Πανσπουδαστική Κίνηση Συνεργασίας (ΠΚΣ) επέλεξε με αυτό τον τρόπο να ολοκληρώσει την προεκλογική της προσπάθεια ενόψει των φοιτητικών εκλογών. Σε μια πόλη, που η αδιαφάνεια στο δήμο κυριαρχεί με δεκάδες προσλήψεις μελών του ΚΚΕ από το παράθυρο, η ψήφος στην ΠΚΣ ισοδυναμεί με ψήφο εμπιστοσύνης σε αυτές τις πρακτικές.

Να υπενθυμίσουμε πως ποτέ η συγκεκριμένη φοιτητική οργάνωση δεν επιτέθηκε με αυτό τον τρόπο στην ΔΑΠ, με την οποία φαίνεται πως συνεργάζονται μια χαρά στην διαδικασία απαξίωσης του ελληνικού πανεπιστημίου.
Καταλαβαίνουμε τον φόβο σας, η ΠΑΣΠ από αυτές τις εκλογές θα βγει πιο δυνατή και θα ανακτήσει την εμπιστοσύνη των φοιτητών!

Οι πρακτικές σας θα ηττηθούν"

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ