ΕΛΛΑΔΑ

Καταγγελία ότι ο Τζήμερος γρονθοκόπησε περιφερειακή σύμβουλο (pics&vid)

Καταγγελία ότι ο Τζήμερος γρονθοκόπησε περιφερειακή σύμβουλο (pics&vid)
EUROKINISSI/ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ο αντιπεριφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Καραμέρος καταγγέλλει, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter, ότι ο Θάνος Τζήμερος γρονθοκόπησε την περιφερειακή σύμβουλο του ΚΚΕ, Αλεξάνδρα Μπαλού αφού προηγουμένως έσκισε αφίσες.

Ο κ. Καραμέρος χαρακτηρίζει «επικίνδυνο» τον Θάνο Τζήμερο και αναφέρει ότι το Περιφερειακό συμβούλιο αποφάσισε την αποβολή του. Μάλιστα ανέβασε και ένα βίντεο λίγο «μετά τις γροθιές του κ. Τζήμερου εναντίον της Αλεξάνδρας Μπαλού».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Θάνος Τζήμερος προκαλεί με τη συμπεριφορά του καθώς, λίγους μήνες πριν ξεκόλλησε πάλι αφίσες του ΠΑΜΕ και της ΑΔΕΔΥ, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση στο περιφερειακό συμβούλιο.

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής και η Ρένα Δούρου καταγγέλλουν τη χειροδικία

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, δια του προέδρου του Θοδωρή Σχινά και η περιφερειάρχης Ρένα Δούρου με δηλώσεις τους καταγγέλλουν την απρόκλητη επίθεση του Θάνου Τζήμερου με μπουνιές κατά της Αλεξάνδρας Μπαλού.

Αμέσως μετά τη βιαιοπραγία το Περιφερειακό Συμβούλιο, αποφάσισε την αποβολή του δράστη, ενώ ο πρόεδρος του ΠΕΣΥ κ. Σχινάς αμέσως μετά την ολιγόλεπτη διακοπή της συζήτησης προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Το Περιφερειακό Συμβούλιο καταδικάζει αυτήν την πολιτική ενέργεια του κ. Τζήμερου. Τέτοιου είδους συμπεριφορές δεν χαρακτηρίζουν το ΠΕΣΥ. Είναι απολύτως αντίθετες προς τη δημοκρατική λειτουργία του οργάνου όσο και της αυτοδιοίκησης. Αυτές οι συμπεριφορές εκφράζουν μόνο τον ίδιο τον κ.Τζήμερο».

Από την πρώτη στιγμή το επεισόδιο καταδίκασε με δήλωσή της και η περιφερειάρχης Ρένα Δούρου, σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι «η απαράδεκτη αυτή ενέργεια αποκαλύπτει τη συνειδητή προσπάθεια καταβαράθρωσης του κύρους του κορυφαίου συλλογικού δημοκρατικού οργάνου της Περιφέρειας, του Περιφερειακού Συμβουλίου. Καμία αιτιολογία δεν υπάρχει για ενέργειες εκφασισμού της δημόσιας ζωής».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ