Πανό από τους ειδικούς φρουρούς στο Λυκαβηττό γραμμένο σε ελληνικά και γερμανικά (vid)
«Αυλαία» στις κινητοποιήσεις της Τετάρτης στο πλαίσιο της 24ωρης γενικής απεργίας για το πολυνομοσχέδιο και τα νέα μέτρα έκανε τα ξημερώματα το σωματείο των ειδικών φρουρών, αναρτώντας ένα μεγάλο μαύρο πανό στο Λυκαβηττό.
Το πανό έχει ένα ερώτημα γραμμένο τόσο στα γερμανικά όσο και στα ελληνικά με ένα μήνυμα που απευθυνόταν τόσο στην Άνγκελα Μέρκελ όσο και τον Αλέξη Τσίπρα: «Πόσο κοστίζει η ζωή ενός αστυνομικού;».
«Κοιμόμαστε Έλληνες και ξυπνάμε Γερμανοί. Κοιμόμαστε ελεύθεροι και ξυπνάμε σκλαβωμένοι. Με αυτό το νομοσχέδιο ξυπνάμε "νεκροί"» δήλωσε ο πρόεδρος του σωματείου Βασίλης Ντούμας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ. Σύμφωνα με τον ίδιο «με αυτό το νομοσχέδιο "σκοτώνουν" τον ένστολο».
Όπως εξήγησε «αυτοί που είναι το πεζοδρόμιο και αντιμετωπίζουν το έγκλημα είναι οι φτωχότερα αμειβόμενοι» διευκρινίζοντας ότι «σε μια καταδίωξη πλέον θα υπάρχουν εργαζόμενοι τεσσάρων ταχυτήτων».
Σημειώνεται πως το συλλαλητήριο των Συνδικάτων έχει προγραμματιστεί για τις 11 το πρωί στην πλατεία Κλαυθμώνος ενώ το ΠΑΜΕ θα συγκεντρωθεί στην Πλατεία Κοτζιά στις 10.
Σε εξέλιξη η υποβολή αιτήσεων Youth Pass 2026 - Ποιες δαπάνες επιτρέπονται
01:00
Ο «χάρτης» πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 9 Απριλίου
00:30
Σύγχυση και αντιδράσεις για την ειδική άδεια παραμονής Γερμανών πολιτών στο εξωτερικό
23:59
ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ: Με κομμένη την ανάσα: Ο πλανήτης περιμένει την λήξη της προθεσμίας του Τραμπ στο Ιράν - Εκκλήσεις για παράταση
23:55