Ξεκίνησε η πορεία ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ προς τη Βουλή (pics&vid)
Η πορεία της ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ ξεκίνησε λίγο μετά της 12 το μεσημέρι. Περίπου 3.000 άτομα κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα κατευθύνονται προς τη Βουλή.
Με ένα γαϊτανάκι και φωτογραφίες από τα μέλη της κυβέρνησης διαδηλώνουν και μέλη της ΠΟΕΔΗΝ στα νέα μέτρα που ετοιμάζεται να φέρει η κυβέρνηση και τα οποία προβλέπουν τις περικοπές των δαπανών υγείας.

Τα μέλη της Ομοσπονδίας συγκεντρώθηκαν περίπου στις 10 στα κεντρικά γραφεία, ενώ στις 11.00 ήταν προγραμματισμένο το ραντεβού στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Στην πορεία βρέθηκε και η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Ένταση προκλήθηκε λίγη αργότερα, στην οδό Πανεπιστημίου, όταν ομάδα αγνώστων προκάλεσε ζημιές σε κατάστημα εστίασης.





Σημειώνεται πως κλειστή παραμένει η Σταδίου και η Πατησίων.
SPONSORED
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ CNNi : Μυστήριο με ρωσικό πλοίο που βυθίστηκε στη Μεσόγειο - Μετέφερε πυρηνικούς αντιδραστήρες στη Β. Κορέα
20:12
Λιθουανία: «Θα μπορούσαμε να συνεισφέρουμε στην αποναρκοθέτηση του Ορμούζ»
19:59
Ηλεκτρική Διασύνδεση Ελλάδας - Κύπρου: Ανοίγει ο δρόμος υποβολής αιτήματος χρηματοδότησης του ΑΔΜΗΕ
19:48
Τηλεφωνική επικοινωνία του ΥΠΕΞ Πακιστάν με τον Κινέζο ομόλογο του - Τι συζήτησαν
19:38