Τραγωδία στο Βόλο: Ηλικιωμένη γυναίκα έπεσε από τον 4ο όροφο
Τραγικό τέλος βρήκε μία 86χρονη γυναίκα, η οποία έπεσε από τον 4ο όροφο της πολυκατοικίας όπου και διέμενε, στην περιοχή Χιλιαδού στον Βόλο.
Η γυναίκα έπεσε στο κενό, λίγο μετά το μεσημέρι, στον ακάλυπτο χώρο της οικοδομής, λίγο πιο πάνω από την πλατεία της Χιλιαδούς, στην οδό 54ου Συντάγματος ΕΛΑΣ.
Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, συγκάτοικοι και γείτονες, που αντελήφθησαν την πτώση της γυναίκας, ειδοποίησαν την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ, ενώ όπως ανέφεραν αρχικά, δεν γνώριζαν τη γυναίκα, καθώς όπως διαπιστώθηκε ήταν καινούργια ένοικος της πολυκατοικίας, όπου διέμενε με τον γιο της.
Η 86χρονη γυναίκα, ανασύρθηκε νεκρή και από την Αστυνομία εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα. Ωστόσο, από τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν απέκλεισαν ότι μπορεί να πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.
Πολιτικός «σεισμός» από την υπόθεση της Μάντσεστερ Σίτι: Τι λένε Ντάουνινγκ Στριτ και Κοινοβούλιο
22:34
Γιατί το Καλίνινγκραντ μπορεί να γίνει εστία έντασης μεταξύ της Ρωσίας και του ΝΑΤΟ
22:24
Το φάντασμα του Πινοτσέτ ζωντανεύει στη Χιλή: Σφοδές συγκρούσεις στους δρόμους του Σαντιάγο
22:16
Τζόκερ: Οι τυχεροί αριθμοί που κερδίζουν ένα εκατομμύριο ευρώ
22:06