Νέο συλλαλητήριο ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ κατά του πολυνομοσχεδίου
Η ψήφιση του πολυνομοσχεδίου με τα νέα μέτρα σήμερα, Πέμπτη, στη Βουλή βγάζει πάλι στους δρόμους ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.
Σε συνέχεια του συλλαλητηρίου της Τετάρτης, ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ έχουν δώσει ραντεβού στην πλατεία Συντάγματος στις 18:30.
Η ΓΣΕΕ διαμηνύει πως θα συνεχίσει τον αγώνα της «ώστε να μπει οριστικό τέλος στις μνημονιακές πολιτικές που κατέστρεψαν κοινωνία και οικονομία».
Η ΑΔΕΔΥ με την σειρά της προειδοποιεί πως ο αγώνας της θα κλιμακωθεί με νέες κινητοποιήσεις κατά των νέων και παλαιών μνημονιών και για να ανατραπεί η αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης.
Εντός της ημέρας θα πραγματοποιήσουν διαδηλώσεις και οι μεγαλύτεροι επιστημονικοί και επαγγελματικοί φορείς της χώρας κατά του πολυνομοσχεδίου. Το ραντεβού τους έχει δοθεί για τις 19:00 στην πλατεία Συντάγματος.
Μαρινάκης σε αγρότες: «Δεν λειτουργούμε με τελεσίγραφα - Ραντεβού αύριο με δύο επιτροπές, περιμένουμε τα ονόματα»
12:43
Συνάντηση Τασούλα - Πιερρακάκη: «Αυξημένο το κύρος της Ελλάδας σε ευρωπαϊκό επίπεδο»
12:38
Δοκιμασία με ανιχνευτή ψεύδους εισάγει το Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Γκέτεμποργκ
12:36
Μπράντλεϊ Κούπερ και Μάικλ Ντάγκλας θα συμμετάσχουν στο TCM Classic Film Festival
12:26