Επεισόδια και σύλληψη στον καταυλισμό προσφύγων και μεταναστών στη Μόρια
Την κεντρική είσοδο του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης προσφύγων και μεταναστών Λέσβου, στη Μόρια, απέκλεισαν την Τετάρτη περίπου 30 Σύροι διεκδικώντας την άμεση μεταφορά τους από τον καταυλισμό της Μόριας στο Δημοτικό καταυλισμό του Καρά Τεπέ.
Στη προσπάθεια Αστυνομικών να απομακρύνουν τους διαμαρτυρόμενους από την πύλη, δεδομένων των κυκλοφοριακών προβλημάτων που είχαν δημιουργηθεί, οι Σύροι αντέδρασαν. Αποτέλεσμα ήταν η σύλληψη ενός 27χρονου και η παραπομπή του σήμερα στον εισαγγελέα με την κατηγορία της αντίστασης κατά της Αρχής, μεταδίδει το αθηναϊκό πρακτορείο.
Σημειώνεται ότι μετά την επέμβαση της δύναμης των Αστυνομικών οι διαμαρτυρόμενοι απομακρύνθηκαν και η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κωνσταντοπούλου: Το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ δεν κλείνει, όσο και αν προσπαθούν να το κλείσουν
18:47
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΚΕ για επίσκεψη Μητσοτάκη στον Έβρο: Ο καημός του είναι πώς η περιοχή θα γίνει ορμητήριο πολέμου
18:37
ΕΛΛΑΔΑ
Συνελήφθη 32χρονος στα Χανιά για ναρκωτικά και όπλα
18:25
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μητσοτάκης: Η Ελλάδα στο κέντρο των γεωπολιτικών και γεωενεργειακών εξελίξεων της ευρύτερης περιοχής
18:13
ΚΟΣΜΟΣ