Ένταση έξω από το υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης - Έσπασαν την καγκελόπορτα (pics)
Ένταση σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης έξω από το υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης του συνδικάτου ΟΤΑ-Αττικής.
Ειδικότερα, συμβασιούχων στην καθαριότητα των δήμων ζητούσαν να συναντηθούν με την υπουργό Όλγα Γεροβασίλη, ωστόσο όταν τους ανακοινώθηκε πως η συνάντηση δεν ήταν αδύνατον να πραγματοποιηθεί πριν τις 6 το απόγευμα, ανέβηκαν οι τόνοι και οι συγκεντρωμένοι έσπασαν την καγκελόπορτα του υπουργείου.


Τελικά, η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης δέχτηκε την αντιπροσωπεία του συνδικάτου και η συγκέντρωση ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 5 το απόγευμα.

Η υπουργός ανέφερε ότι το θέμα έχει νομικά κωλύματα και έξι νομικοί από τα υπουργεία Διοικητικής Ανασυγκρότησης και Εσωτερικών επεξεργάζονται νομοθετική λύση.
Σέρρες: Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δραπέτη - Εξονυχιστικοί έλεγχοι στο τελωνείο Ευζώνων
16:16
Κέρκυρα: Νεκρός 57χρονος ψαροντουφεκάς - Ανασύρθηκε από άλλον αλιέα
16:06
Έληξε ο συναγερμός στο αεροδρόμιο του Βίλνιους - Δεν ήταν απειλή από drone, αλλά... σμήνος πουλιών
15:54
Άγιος Παντελεήμονας: Δύο συλλήψεις για διακίνηση κοκαΐνης στο κέντρο της Αθήνας
15:41