Αναβαθμίζεται ο δρόμος που συνδέει την Αιτωλοακαρνανία με τη Λευκάδα
Άμεσα αναμένεται να ξεκινήσει η κατασκευή και η αναβάθμιση του δρόμου που συνδέει την Αιτωλοακαρνανία με την Λευκάδα, ενώ η χρηματοδότηση θα προέλθει από το επιχειρησιακό πρόγραμμα «Δυτική Ελλάδα 2014-2020».
Οι εργασίες θα γίνουν σε δύο τμήματα, δηλαδή από τη Βόνιτσα μέχρι και την είσοδο της Λευκάδας, μήκους 16 χιλιομέτρων και από το Άκτιο μέχρι τον Άγιο Νικόλαο, μήκους πέντε χιλιομέτρων.
Όπως δήλωσε ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Απόστολος Κατσιφάρας, «θέτουμε προτεραιότητες και ιδίως για τα μεγάλα οδικά δίκτυα, ώστε να ενισχύσουμε την οδική ασφάλεια των συμπολιτών μας που κινούνται στους δρόμους αυτούς».
«Αυτό το έργο επιβάλλεται ιδίως λόγω του μεγάλου όγκου τουριστών που χρησιμοποιούν αυτές τις οδικές αρτηρίες από και προς το αεροδρόμιο του Ακτίου και το νησί της Λευκάδας», πρόσθεσε ο περιφερειάρχης.
Πολωνία: Θέλει να επαναφέρει τον φόρο στα υπερκέρδη πετρελαϊκών για φθηνότερα καύσιμα
20:39
Η Aramco ακύρωσε φορτία πετρελαίου προς την Ευρώπη: Προβλήματα στον αγωγό Ανατολής - Δύσης
20:25
Υεμένη: Πάνω από 100.000 εκτοπισμένοι εξαιτίας των συγκρούσεων στο δυτικό τμήμα της χώρας
20:16
Πιερρακάκης στη «Handelsblatt»: «Η Γερμανία να εμπνευστεί από τις ελληνικές μεταρρυθμίσεις»
20:05