Μεταφέρθηκε το στρατιωτικό βλήμα που βρέθηκε στο δάσος του Σέιχ Σου
Στο πεδίο βολής του Ασκού, έξω από τη Θεσσαλονίκη, μεταφέρθηκε το στρατιωτικό βλήμα που εντοπίστηκε μισοθαμμένο στο δάσος του Σέιχ Σου, κοντά στο «Φιλίππειο».
Στο σημείο μετέβησαν νωρίτερα το πρωί πυροτεχνουργοί της ειδικής μονάδας του Στρατού (Τάγμα Εκκαθάρισης Ναρκοπεδίων Ξηράς) που ανέλαβαν δράση.
Αφού ήλεγξαν το εύρημα, το απομάκρυναν από το σημείο, προκειμένου να το μεταφέρουν στο πεδίο βολής για ελεγχόμενη εξουδετέρωση, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Η περιοχή αποκλείστηκε από δυνάμεις της αστυνομίας, ενώ επί τόπου βρέθηκε πυροσβεστικό όχημα για καθαρά προληπτικούς λόγους.
Σύμφωνα με την ενημέρωση της Πυροσβεστικής, που είχε γίνει νωρίτερα, το στρατιωτικό βλήμα πιθανότατα είναι ανενεργό.
ΚΟΣΜΟΣ
ΗΠΑ: Η στιγμή που οι μυστικοί πράκτορες απομακρύνουν τον Τραμπ μετά τους πυροβολισμούς - Δείτε βίντεο
07:23
ΕΛΛΑΔΑ
Συναγερμός για την εξαφάνιση 15χρονης από χώρο φιλοξενίας στο Ίλιον
07:13
ΚΟΣΜΟΣ
Τραμπ για τους πυροβολισμούς: «Ο ένοπλος προσπάθησε να σπάσει τον κλοιό ασφαλείας και εξουδετετώθηκε - Όρμησε από 50 μέτρα μακριά»
07:12
ΚΟΣΜΟΣ
Τρόμος στο δείπνο των ανταποκριτών του Λευκού Οίκου: Ένοπλος άνοιξε πυρ ενώ ήταν στην αίθουσα ο Τραμπ (vid)
07:00
ΕΛΛΑΔΑ