Συνάντηση Τσίπρα - Αναστασιάδη με τον βασιλιά της Ιορδανίας
Ο βασιλιάς της Ιορδανίας Αμπντάλα Β', αποδέχτηκε εισήγηση του προέδρου της Κύπρου, Νίκου Αναστασιάδη να συναντηθούν το φθινόπωρο οι δύο τους στην Λευκωσία μαζί και με τον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.
Ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος, ο οποίος συνοδεύει στην Ιορδανία τον Νίκο Αναστασιάδη, δήλωσε ότι η συνάντηση των δύο ηγετών ήταν «εξαιρετικά σημαντική». Επεσήμανε ότι η συνεργασία είναι τέτοια στην περιοχή και στην καταπολέμηση της τρομοκρατίας αλλά και σε οικονομικά και άλλα ζητήματα.
Πρόσθεσε, επίσης, ότι και η Κύπρος είναι πολύ σημαντική για την Ιορδανία στην ΕΕ, ώστε να γίνονται κατανοητές οι θέσεις των Ιορδανών, αλλά και του αραβικού κόσμου στην Ένωση.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΠΕΚΕΠΕ: Στις 20 Απριλίου Αθανασίου και Χατζηβασιλείου στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής
13:13
ΕΛΛΑΔΑ
Χίος: Ενώπιον του εισαγγελέα οι τρεις από τους επτά συλληφθέντες που κατασκεύαζαν ρουκέτες (vid)
13:09
CULTURE
Juilliard String Quartet: Το θρυλικό κουαρτέτο εγχόρδων στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
13:03
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μηταράκης: «Κινήθηκα απολύτως στο πλαίσιο του Συντάγματος – Ζητώ άμεσα την άρση της ασυλίας μου» (vid)
13:02
ΠΟΛΙΤΙΚΗ