«Βουνά» τα σκουπίδια στην Πάτρα (pics)
Το πρώτο φως της ημέρας ανέδειξε την κατάσταση που επικρατεί σε κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, με τους σωρούς τους σκουπιδιών να «ξεχειλίζουν» από τους κάδους απορριμμάτων.
Η κατάσταση στους δρόμους είναι ιδιαίτερα δύσκολη λόγω της 4ημερης απεργιακής κινητοποίησης των εργαζομένων του Δήμου Πατρέων, στο πλαίσιο της πανελλαδικής απεργίας που προκήρυξαν οι ομοσπονδίες στους ΟΤΑ για το θέμα των συμβασιούχων, καθώς και για το προσωπικό των βρεφονηπιακών σταθμών.

Τα φωτογραφικά στιγμιότυπα που tempo24.gr, αφορούν στο τμήμα της Αχαϊκής Πρωτεύουσας από την οδό Κανάρη, Τριών Ναυάρχων, Κορίνθου, Καραϊσκάκη.

Η απεργιακή κινητοποίηση θα λήξει στις 23 Μαΐου, και μέχρι τότε ζητείται από τον Δήμο Πατρέων, να περιοριστεί κατά το δυνατό, η εναπόθεση απορριμμάτων στους κάδους. Ο τομέας Καθαριότητας του Δήμου θα λειτουργεί με μειωμένο προσωπικό, γεγονός που δεν καθιστά την ομαλή αποκομιδή των σκουπιδιών και τον καθαρισμό της πόλης.


ΑΕΚ- Ρεάλ Μαδρίτης με ενισχυμένες αποδόσεις από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ
10:40
«Χάκαραν τα ψυγεία στους 150 βαθμούς»-Ιδιοκτήτης κρεοπωλείου στην Κηφισιά καταγγέλλει κυβερνοεπίθεση
10:35
Μητσοτάκης για «μεγάλα ψάρια»: Ανάγκη να επιβάλλουμε τη νομιμότητα παντού - Βολές κατά Τσίπρα
10:27
Θεοδωρικάκος: Οι τιμές των προϊόντων στα σούπερ μάρκετ δεν καθορίζονται με υπουργικές αποφάσεις
10:27