Άδενδρο: Ανασύρθηκε η μηχανή της μοιραίας αμαξοστοιχίας (pics&vid)
Το χρονικό του τραγικότερου σιδηροδρομικού δυστυχήματος των τελευταίων 50 ετών ολοκληρώθηκε σήμερα, Σάββατο 20 Μαΐου, μία εβδομάδα μετά το συμβάν το οποίο στοίχισε τη ζωή τριών ανθρώπων και αρκετών τραυματιών.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του emvolos είχε προγραμματιστεί από τους μηχανικούς του ΟΣΕ και την υπεύθυνη εταιρία που ανέλαβε το έργο απομάκρυνσης των βαγονιών, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες απομάκρυνσης της μπροστινής μηχανής της αμαξοστοιχίας.
Μία εβδομάδα μετά, το τοπίο δεν θυμίζει σε τίποτα τη χαώδη εικόνα που δημιουργήθηκε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα μετά τον εκτροχιασμό της μοιραίας αμαξοστοιχίας.








SPONSORED
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
«Πυρά» Νίκου Κοτζιά: «Διέλυσαν τον ΣΥΡΙΖΑ», τον έθεσαν σε «ομηρία»
21:50
CULTURE
«Φουντώνουν» οι φήμες ότι «κλειδώνει» για Ιούλιο ο γάμος Τέιλορ Σουίφτ - Τράβις Κέλσι
21:42
ΕΛΛΑΔΑ
Διάψευση του Υπ. Προστασίας του Πολίτη για αδιαφορία του Α.Τ Αγίων Αναργύρων σε ενδοοικογενειακή βία
21:33
ΚΟΣΜΟΣ
Συμφωνία για την επισκευή σοβιετικών τανκ υπέγραψαν Ρωσία και Ταλιμπάν
21:21
ΕΛΛΑΔΑ