Δέσμευση για παροχή εξοπλισμού στους διανομείς έδωσε ο Νεφελούδης
Σε σημερινή συνάντηση ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου Εργασίας Ανδρέας Νεφελούδης δεσμεύτηκε στην αντιπροσωπεία διανομέων, ντελίβερι και κούριερ οτι θα πραγματοποιηθεί προώθηση νομοθετικής ρύθμισης για την παροχή στους διανομείς εταιρικών οχημάτων και μέσων προστασίας όπως κράνη και προστατευτικά είδη μοτοσικλετιστή.
Σύμφωνα με την αντιπροσωπεία, η συνάντηση ήταν θετική, καθώς έλαβε δεσμεύσεις για δύο από τα τρία αιτήματά τους. Σχετικά με το αίτημά τους να συμπεριληφθούν στη κατηγορία βαρέων και ανθυγιεινών ενσήμων, το θέμα θα συζητηθεί σε νέα συνάντησή τους, που θα πραγματοποιηθεί μέσα στον επόμενο μήνα, όπως αναφέρεται στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Νωρίτερα, ολοκληρώθηκε η κινητοποίηση των διανομέων, ντελίβερι και κούριερ, με επιστροφή στην αφετηρία της μοτοπορείας, το Πεδίον του Άρεως, ενώ, πριν από λίγο, άνοιξε η λεωφόρος Αλεξάνδρας από την Αστυνομία.
Πολλαπλά μέτωπα πυρκαγιάς εν μέσω ισχυρών ανέμων- Μπαράζ 112 και εκκενώσεις σε Χαλκιδική, Ναύπακτο
15:28
Ηλεία: Φωτιά στο Βαρθολομιό - Επιχειρούν εναέριες και επίγειες δυνάμεις
15:19
Συναγερμός για πυρκαγιά στη Ναύπακτο: Εστάλη μήνυμα 112 για εκκένωση
15:11
Πληρωμές ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ πάνω από 56 εκατ. σε 58.000 δικαιούχους έως αύριο, Παρασκευή
15:11