Στο ΣτΕ η εισαγγελέας Τσατάνη για την ποινή στέρησης του μισθού της
Στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσέφυγε η εισαγγελέας Εφετών Γεωργία Τσατάνη, ζητώντας να ακυρωθεί η απόφαση του δευτεροβάθμιου πειθαρχικού συμβούλιου του Αρείου Πάγου, με την οποία επικυρώθηκε απόφαση που της επέβαλε την ποινή της στέρησης μισθού 60 ημερών.
Ειδικότερα, η πειθαρχική ποινή στην κυρία Τσατάνη επιβλήθηκε λόγω των χειρισμών της στην υπόθεση του επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπολου - χειρισμοί οι οποίοι κρίθηκαν πως δεν συνάδουν με τα καθήκοντα της. Παράλληλα, της αποδίδεται και βαριά αμέλεια, κάτι που στοιχειοθετεί το πειθαρχικό παράπτωμα της τέλεσης πράξεων ασυμβίβαστων προς το αξίωμά της, που θίγουν το κύρος της και το κύρος της Δικαιοσύνης.
Στην προσφυγή της, η κυρία Τσατάνη, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, υποστηρίζει ότι έχει παραβιαστεί η Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και η ελληνική νομοθεσία.
Τραμπ: Μπορούμε να τους τσακίσουμε σε μια νύχτα - Πάνω από 155 αεροπλάνα για τη διάσωση του πιλότου
20:56
Μαρινάκης: Όσο ο κύριος Τσίπρας πέφτει στις δημοσκοπήσεις τόσο ανεβάζει τον πήχη του θράσους
20:47
Τσίπρας σε Μητσοτάκη: «Το μόνο ασυμβίβαστο είναι αυτό του πρωθυπουργού και του πολιτικού απατεώνα»
20:37
Βόλος: Ασθενοφόρο έπιασε φωτιά στην εθνική οδό - Στο νοσοκομείο το πλήρωμα
20:31