Νέο δελτίο επιδείνωσης του καιρού από την ΕΜΥ
Μέχρι και την Κυριακή θα συνεχιστεί η κακοκαιρία σε ολόκληρη τη χώρα με κύριο χαρακτηριστικό τις βροχές, τις ισχυρές καταιγίδες και τις χαλαζοπτώσεις.
Σύμφωνα με το δελτίο επιδείνωσης του καιρού που εξέδωσε η ΕΜΥ, από την κακοκαιρία των επόμενων 48 ωρών θα επηρεαστούν οι εξής περιοχές.
Συγκεκριμένα, τα φαινόμενα θα εκδηλώνονται:
• Στην κεντρική, την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες και τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου μέχρι και το απόγευμα της Κυριακής (28/5/2017).
• Στην Πελοπόννησο, τη Στερεά (πιθανόν πρόσκαιρα και την Αττική) και την Εύβοια από τις απογευματινές ώρες σήμερα (26/5/2017) μέχρι και το απόγευμα της Κυριακής (28/5/2017).
• Στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα από τις βραδινές ώρες σήμερα (26/5/2017) μέχρι και το απόγευμα του Σάββατου (27/5/2017).
Στην Ελλάδα σήμερα με C-130 οι επτά σοροί των οπαδών του ΠΑΟΚ – Πότε επιστρέφουν οι τραυματίες
07:36
Οι ταινίες της εβδομάδας: Από το Sirat στον Άγιο Παΐσιο και τον Τζέισον Στέιθαμ
07:32
Νέα ώθηση στη στρατηγική συμμαχία Ελλάδας - Γαλλίας με επίκεντρο την άμυνα
07:23
Μινεάπολη: Η ICE θα παραμείνει επιμένει ο Τραμπ παρά τις αντιδράσεις
07:20