Λάρισα: Η νύφη άργησε 45 λεπτά και ο ιερέας κλείδωσε την εκκλησία
Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη εβδομάδα στη Λάρισα, όταν μια νύφη άργησε στο γάμο της λίγο παραπάνω από το καθιερωμένο έθιμο.
Η 45λεπτη καθυστέρηση της στην εκκλησία έκανε έξαλλο όχι τον γαμπρό, αλλά τον ιερέα, ο οποίος μόλις την είδε να έρχεται κλείδωσε την πόρτα της εκκλησίας.
«Έχω μία δουλειά, θα επιστρέψω σε 45 λεπτά» φέρεται να είπε στους δύο μελλόνυμφους που παρακολουθούσαν άναυδοι τη σκηνή, όπως αναφέρει το onlarissa.gr.
Τελικά,ι ο ιερέας και επέστρεψε όντως να τελέσει τον γάμο ο οποίος έγινε με μιάμιση ώρα καθυστέρηση. Όμως το ζευγάρι ενοχλημένο με αυτή τη συμπεριφορά, φαίνεται να κατήγγειλε το περιστατικό στην οικεία Μητρόπολη.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κάλεσμα Κουτσούμπα στο συλλαλητήριο της ΔΕΘ: «Δεν μας ενδιαφέρει "τι αντέχουν" τα κέρδη τους»
13:38
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κόντρα κυβέρνησης-ΠΑΣΟΚ για το ιδιωτικό χρέος: «Εξυπηρετεί τους πιστωτές»- «Γενικόλογες διακηρύξεις»
13:38
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
O ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ καταγγέλλει τα «συκοφαντικά ψεύδη» του Παύλου Μαρινάκη κατά της Έλενας Ακρίτα
13:32
ΕΛΛΑΔΑ
Την Δευτέρα στο Τελ Αβίβ οι υπογραφές Ελλάδας - Ισραήλ για την «Ασπίδα του Αχιλλέα»
13:30
ΚΟΣΜΟΣ