Μεσίστια κυματίζει η σημαία στην οικεία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη (pics)
Μεσίστια κυματίζει η σημαία στην οικεία του πρώην πρωθυπουργού και επίτιμου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή τις πρώτες πρωινές ώρες, στην οδό Αραβαντινού.
Από το πρωί πλήθος κόσμου συρρέει στο σπίτι του. Τα τέσσερα παιδιά του, Ντόρα, Κατερίνα, Αλεξάνδρα και Κυριάκος, τα εγγόνια και τα δισέγγονα του, στενοί του συνεργάτες, μεταξύ αυτών και ο άντρας της προσωπικής του ασφαλείας, Μανούσος Γρυλλάκης - ο οποίος είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση - και ο Γιάννης Πευκιανάκης.
Την Τετάρτη 31/5 στις 3 το μεσημέρι θα ψαλεί η εξόδιος ακολουθία για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, ενώ η σορός του θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα, από τις 7:00 έως τις 13:30.
Για τον θάνατό του έχει κηρυχθεί τετραήμερο εθνικό πένθος πράγμα που σημαίνει πως οι σημαίες θα κυματίζουν μεσίστιες σε όλα τα δημόσια κτίρια.

Η ταφή του κ. Μητσοτάκη θα γίνει την Πέμπτη το απόγευμα, στα Χανιά, δίπλα στην αγαπημένη του σύζυγο, Μαρίκα, η οποία απεβίωσε το 2012.


SPONSORED
Δημοσκόπηση Interview: Πρώτη με διαφορά η ΝΔ - Παγιώνεται στη δεύτερη θέση η ΕΛ.Α.Σ του Τσίπρα
08:54
Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ αποθεώνει τα indie horror φαινόμενα «Obsession» και «Backrooms»
08:50
Συνεχείς μεταναστευτικές ροές στην Κρήτη- Επιχείρηση διάσωσης για 132 άτομα τα ξημερώματα
08:49
Ουκρανία: Τέσσερις νεκροί και 10 τραυματίες σε ρωσική επίθεση στο Χάρκοβο
08:35