ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση με μολότοφ στο σπίτι του Φλαμπουράρη μετά τη ψήφιση των μέτρων

Επίθεση με μολότοφ στο σπίτι του Φλαμπουράρη μετά τη ψήφιση των μέτρων
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Το σπίτι του Αλέκου Φλαμπουράρη στα Εξάρχεια είχαν χτυπήσει με μολότοφ δυο άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου χωρίς όμως να προκληθούν ζημιές ή τραυματισμοί.

Η επίθεση σημειώθηκε στις 19 Μαΐου και στόχος των κουκουλοφόρων ήταν οι αστυνομικοί που αποτελούν στατική δύναμη φύλαξης της οικίας του υπουργού.

Όμως η επίθεση δεν είχε ποτέ δημοσιοποιηθεί και δεν ανακοινώθηκε από την αστυνομία, μέχρι που οι αντιεξουσιαστές έστειλαν κείμενο σε γνωστή ιστοσελίδα του χώρου με το οποίο έκαναν αναφορά στην επίθεση με μολότοφ αλλά και στα κίνητρα τους.

Στο κείμενο του ο συντάκτης αναφέρει ότι η επίθεση έγινε λίγες ώρες μετά την ψήφιση στη Βουλή των τελευταίων μέτρων και αφού ακολουθεί επίθεση σε πολιτικούς και δημοσιογράφους, κάνει αναφορά και σε φυλακισμένα μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου. Παράλληλα απειλεί και για νέες επιθέσεις καθώς κλείνει το κείμενό του με την παράγραφο:

Όλοι τους έχουν ονόματα και διευθύνσεις και εκεί θα βρουν όλους εμάς που δεν έχουμε καμία διάθεση να μοιραστούμε τις γειτονίες μας μαζί τους. Θα μας βρίσκουν μπροστά τους σε κάθε τους βήμα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ