23 εκ. ευρώ η ψηλότερη προσφορά για τον ΔΟΛ
O εφοπλιστής Βαγγέλης Μαρινάκης είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, ο επίσημος διεκδικητής του συνόλου του ενεργητικού του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη (ΔΟΛ), καθώς κατέθεσε την υψηλότερη προσφορά, η οποία ανέρχεται σχεδόν στα 23 εκατ. ευρώ.
Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, στις 12:00 το μεσημέρι ολοκληρώθηκε η πλειοδοτική διαδικασία, και άνοιξαν οι φάκελοι των προσφορών των διεκδικητών, παρουσία συμβολαιογράφων και της εταιρείας Grant Thornton η οποία έχει οριστεί ως ειδική εκκαθαρίστρια, σε συνεργασία με τη δικηγορική εταιρεία «Ανδρέας Αγγελίδης».
Οι εταιρείες που κατέθεσαν προσφορές ήταν η DIMERA συμφερόντων του επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη (φέρεται ότι προσέφερε ποσό κοντά στα 11 εκατ. ευρώ), ο εφοπλιστής Βαγγέλης Μαρινάκης, και δύο εταιρείες, πιθανά κυπριακών συμφερόντων, με ονομασία VEGATA και New Mile (προσφορά 21 εκατ. ευρώ).
Ωστόσο, η διαδικασία δεν τελειώνει εδώ. Αναμένονται ενστάσεις από τους επιχειρηματίες και τον τελευταίο λόγο θα έχει η Δικαιοσύνη. Συνεπώς, στις δικαστικές αίθουσες, μετά την εκδίκαση των ενστάσεων, αναμένεται να γίνει γνωστός ο νέος ιδιοκτήτης του ΔΟΛ.
Chios Pass - Kythira Pass 2026: Πότε ανοίγουν οι αιτήσεις - Σε δύο φάσεις το πρόγραμμα
01:00
Μέχρι τις 15 Μαίου η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για το Youth Pass - Αναλυτικά η διαδικασία
00:30
Υδρόγειος Ασφαλιστική: Ισχυρή ανάπτυξη και νέο ιστορικό υψηλό στον Δείκτη Φερεγγυότητας το 2025
00:07
Βρετανία: Απορρίφθηκε η πρόταση έναρξης κοινοβουλευτικής έρευνας σε βάρος του Στάρμερ
23:57