Παρατείνεται για 20 χρόνια η σύμβαση στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» έναντι 600 εκατ. ευρώ
Την εκκίνηση των διαδικασιών επέκτασης κατά 20 έτη της Σύμβασης Παραχώρησης του Διεθνούς Αεροδρομίου της Αθήνας σηματοδοτεί η αποδοχή από το ΤΑΙΠΕΔ της βελτιωμένης προσφοράς, που κατέθεσε η εταιρεία «Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών» το βράδυ της Τρίτης.
Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση του ΤΑΙΠΕΔ, η βελτιωμένη προσφορά της εταιρείας Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών προβλέπει συνολικό τίμημα ύψους 600 εκατ. ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του αναλογούντος ΦΠΑ.
Το καθαρό έσοδο για το πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων ανέρχεται σε 483,87 εκατ. ευρώ.
Προκειμένου το ΤΑΙΠΕΔ να καταλήξει στην αποδοχή της βελτιωμένης προσφοράς έλαβε υπ’ όψη δύο ανεξάρτητες αποτιμήσεις, καθώς και τη θετική γνώμη του Συμβουλίου Εμπειρογνωμόνων.
ΕΛΛΑΔΑ
Αποκολλήθηκε τμήμα γέφυρας στη Νέα Ιωνία - Ειδικό κλιμάκιο θα ελέγξει τη στατικότητα
07:35
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Remade: Το fashion project που ξεκίνησε από το χόμπι μιας 15χρονης Ελληνίδας
07:34
ΕΛΛΑΔΑ
Ενώπιον ανακριτή ο πατέρας από τη Μεσσαρά: Αρνείται ότι βίαζε τις κόρες του, εκκρεμούν τα αποτελέσματα DNA
07:25
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΥΡΙΑΝΟ ΔΙΑΛΟΓΟ: Στρατηγική αποσυμπίεσης από Μαξίμου: «Ναι» σε διπλό ραντεβού με τους αγρότες - Στο τραπέζι χαμηλό ρεύμα και για εκπρόθεσμους οφειλέτες
07:18
ΚΟΣΜΟΣ