ΟΑΕΔ: Κατάργηση του ειδικού επιδόματος προς νέους ανέργους
Την κατάργηση του ειδικού επιδόματος προς νέους ανέργους έως και 29 ετών ανακοίνωσε ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού.
Όπως ανακοίνωσε ο Οργανισμός, σύμφωνα με τις διατάξεις της περ. δ' της παρ. 1 του άρθρου 57 του ν. 4472/2017 (ΦΕΚ 74 Α'), καταργείται το άρθρο 2 του ν. 1545/85 (ΦΕΚ 91 Α'). Από 19/05/2017, ημερομηνία έναρξης ισχύος της ανωτέρω διάταξης, παύει πλέον να καταβάλλεται το επίδομα.
Οι αιτήσεις για το επίδομα που έχουν υποβληθεί μέχρι και την 18 Μαΐου 2017, με οποιονδήποτε τρόπο, θα διεκπεραιωθούν κανονικά, σύμφωνα με το ισχύον, μέχρι την 18 Μαΐου 2017, θεσμικό πλαίσιο και οι δικαιούχοι θα λάβουν τα ποσά του επιδόματος για όλο το διάστημα που το δικαιούνται.
Το επίδομα του ΟΑΕΔ, αφορούσε ανέργους νέους μέχρι και 29 ετών- εγγεγραμμένους στα μητρώα ανέργων για ένα χρόνο- οι οποίοι είχαν συμπληρώσει το 20ο έτος της ηλικίας τους και είχαν αποφοιτήσει από Δημόσιο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα λαμβάνοντας τίτλο σπουδών οποιασδήποτε εκπαιδευτικής βαθμίδας.
Όχημα εξετράπη της πορείας του και κατέληξε σε όχθη ποταμού στην Κέρκυρα - Απεγκλωβίστηκε η οδηγός
21:00
Επιχείρηση για τον εντοπισμό 45χρονου μετά από ανατροπή σκάφους στην Κεφαλονιά
20:48
Πολωνία: Θέλει να επαναφέρει τον φόρο στα υπερκέρδη πετρελαϊκών για φθηνότερα καύσιμα
20:39
Η Aramco ακύρωσε φορτία πετρελαίου προς την Ευρώπη: Προβλήματα στον αγωγό Ανατολής - Δύσης
20:25