Απέσπασαν 25.000 ευρώ από πρόσφυγες δίνοντάς τους ψεύτικες ελπίδες
Για ληστεία και απάτη κατά συναυτουργία, κατηγορούνται τρεις Έλληνες και δύο υπήκοοι Συρίας, οι οποίοι – σύμφωνα με την αστυνομία – απέσπασαν 25.000 περίπου από τρεις πρόσφυγες με την υπόσχεση ότι θα τους διευκολύνουν να φύγουν από την Ελλάδα και να ταξιδέψουν σε χώρα του εξωτερικού.
Τον περασμένο Φεβρουάριο οι δράστες κατηγορούνται ότι ήρθαν σε επαφή με δύο Σύρους και έναν Ιρακινό και τους υποσχέθηκαν ότι αν συγκέντρωναν το παραπάνω χρηματικό ποσό (για την ακρίβεια 25.500 ευρώ) θα μετέφεραν τους ίδιους και τις οικογένειές τους με ασφάλεια στο εξωτερικό.
Τελικά, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, όπως κατήγγειλε στο τμήμα Ασφαλείας Ευόσμου Θεσσαλονίκης ένα από τα θύματα της υπόθεσης, οι δράστες του απέσπασαν τα χρήματα που είχαν συγκεντρώσει οι τρεις οικογένειες και εξαφανίστηκαν.
Αναφορά Συρεγγέλα κατά Κωνσταντοπούλου για «αντιδεοντολογική συμπεριφορά»-«Ουδέποτε έχει ανακαλέσει»
13:27
Διεγράφη από το ΠΑΣΟΚ ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ, Γιάννης Παναγόπουλος
13:25
Αρνιακός στο CNN Greece: Στο έλεος θυελλωδών ανέμων και βροχών η χώρα - Έρχονται καταιγίδες στην Αττική τις επόμενες ώρες
13:25
Ναυάγιο στη Χίο: «Στηρίζουμε το Λιμενικό» λέει ο Πλεύρης- Ενημέρωση από Κικίλια ζητά η αντιπολίτευση
13:23