Η συγκλονιστική φωτογραφία στην κηδεία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη
Αν μια φωτογραφία θα μπορούσε να χαρακτηρίσει την ημέρα της κηδείας του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη είναι αυτή. Μία κορνίζα με τη φωτογραφία του επίτιμου Προέδρου της ΝΔ κι σε έναν αντικατοπτρισμό... ο γιος του, Κυριάκος Μητσοτάκης, θρηνεί για την απώλεια του πατέρα του πάνω από το φέρετρο, που είναι ντυμένο με τη γαλανόλευκη σημαία.
Ο πατέρας, που αποτελούσε παράδειγμα και οδηγό, όπως είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον επικήδειο λόγο του, και ο γιος που μένει πίσω με μια τεράστια πολιτική παρακαταθήκη.
«Τώρα περνάει στη δική μας γενιά το χρέος να πολεμήσουμε τον λαϊκισμό και τη μισαλλοδοξία» είπε ο πρόεδρος της ΝΔ στον επικήδειο που εκφώνησε κατά την εξόδιο ακολουθία «Σου είπα αυτά που ήθελα και με είδες εκεί που ήθελες» είπε στον πατέρα του.
Δείτε τη φωτογραφία:

ΑΠΕ ΜΠΕ
Μέχρι 10 εκατ. αυγά θα μπορούσαν να γεννήσουν οι 158 λαγοκέφαλοι - Τι σηματοδοτεί η αλίευσή τους
09:06
Η BMW σκέφτεται την επιστροφή της θρυλικής M1
08:59
Κασσελάκης: «Πάνω από το πτώμα μου συνεργασία με Τσίπρα - Παντελής έλλειψη σεβασμού από Τζάκρη»
08:44
Καύσιμα: Παρά το σφράγισμα 92 πρατηρίων η Ελλάδα πρωταθλήτρια στην παραβατικότητα
08:41