ΕΛΛΑΔΑ

Η αντίδραση των εργαζομένων για την νέα μετοχική σύνθεση του Mega

Η αντίδραση των εργαζομένων για την νέα μετοχική σύνθεση του Mega

Ανακοίνωση με την οποία καλωσορίζουν την «θετική» εξέλιξη που σηματοδοτεί η αναδιάρθρωση της μετοχικής βάσης της εταιρείας έδωσαν στην δημοσιότητα οι Εργαζόμενοι του Mega.

Στην επιστολή τους οι εργαζόμενοι εκφράζουν την πεποίθηση ότι «βρισκόμαστε πολύ κοντά σε ένα νέο ξεκίνημα για τον πρώτο ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό που λειτούργησε στην χώρα», ωστόσο υπογραμμίζουν ότι «12 μήνες παραμένουν απλήρωτοι» και συνεχίζουν να διεκδικούν τα δεδουλευμένα τα οποία απαιτούν να τους καταβληθούν άμεσα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην σημερινή σύσκεψη το παρών έδωσαν περίπου 200 εργαζόμενοι του τηλεοπτικού σταθμού Mega, καταθέτοντας δύο προτάσεις.

Η πρώτη πρόταση η οποία απορρίφθηκε ήταν να προχωρήσουν σε 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες και συγκέντρωση έξω από τράπεζα, ενώ η δεύτερη πρόταση ήταν να προχωρήσουν οι εργαζόμενοι σε μια κοινή ανακοίνωση.

MEGA 1

Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση των εργαζομένων του Mega:

«Οι εργαζόμενοι του MEGA, δημοσιογράφοι, διοικητικοί υπάλληλοι και τεχνικοί, καλωσορίζουμε την θετική εξέλιξη που σηματοδοτεί η αναδιάρθρωση της μετοχικής βάσης της εταιρείας, με την πεποίθηση ότι βρισκόμαστε πολύ κοντά σε ένα νέο ξεκίνημα για τον πρώτο ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό που λειτούργησε στην χώρα.
Έχοντας κρατήσει ενεργό το MEGA -χωρίς υποστήριξη- για περισσότερο από ένα χρόνο, ενάντια στις εκτιμήσεις της αγοράς, αναμένουμε από τους μετόχους και τη νέα διοίκηση που θα οριστεί, να αναγνωρίσουν εμπράκτως το υψηλό αίσθημα ευθύνης που επιδείξαμε όλο αυτό το διάστημα, ξεπερνώντας τα όρια φυσικών και ψυχικών μας αντοχών. Θα τους υποδεχθούμε με την καλύτερη διάθεση, αποφασισμένοι να επαναφέρουμε τον τηλεοπτικό σταθμό μας στα βέλτιστα λειτουργικά επίπεδα στο άμεσο μέλλον. Παράλληλα, υπενθυμίζουμε ότι:

Παραμένουμε απλήρωτοι επί 12 μήνες και ζητούμε το συντομότερο απαντήσεις για την άμεση αποκατάσταση της ομαλότητας στη μισθοδοσία και την εξόφληση των οφειλών προς τους εργαζομένους.

Τονίζουμε ότι η διασφάλιση των θέσεων εργασίας αποτελεί βασική προϋπόθεση, προκειμένου να εξακολουθήσει το MEGA να παράγει υψηλού επιπέδου τηλεοπτικό προϊόν.

Είμαστε αποφασισμένοι να ανταποκριθούμε πλήρως στις προσδοκίες του τηλεοπτικού κοινού με κεντρικούς πυλώνες στο πρόγραμμα του MEGA, τον ενημερωτικό τομέα και την ποιοτική ψυχαγωγία. Με αυτά τα χαρακτηριστικά, το MEGA καταξιώθηκε και παρέμεινε σταθερά στην κορυφή της συνείδησης του τηλεοπτικού κοινού από την έναρξη της λειτουργίας του.»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ