Κοζάνη: «Μπλόκο» στη ΝΑΤΟική δύναμη από μέλη του ΚΚΕ (pics)
«Μπλόκο» σε αυτοκινητοπομπή του ΝΑΤΟ έκαναν στελέχη και μέλη του ΚΚΕ στα διόδια του Πολυμύλου Κοζάνης. Όπως ανακοίνωσε η Κομματική Οργάνωση Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, η δύναμη προέρχεται από την Αλβανία και κινείται σε ελληνικό έδαφος προκειμένου να λάβει μέρος στην άσκηση του ΝΑΤΟ "Noble Jump".
Η πομπή, που αποτελείται από είκοσι οχήματα και δυο λεωφορεία, ακινητοποιήθηκε με οχήματα και ανθρώπινες αλυσίδες περίπου στις δύο το μεσημέρι, στο σημείο των διοδίων Πολυμύλου ωστόσο, όπως διευκρίνισε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Σωτήρης Ζαριανόπουλος, η κίνηση των υπολοίπων διερχόμενων οχημάτων διεξάγεται κανονικά. Παρών στην κινητοποίηση είναι επίσης ο βουλευτής Σάκης Βαρδαλής.


(Φωτογραφίες: kozan.gr)
«Δεν επιτρέπουμε να περάσουν μόνο τα στρατιωτικά αλβανικά οχήματα τα οποία συμμετέχουν στην άσκηση. Επεισόδια δεν υπήρξαν. Θα μείνουμε εδώ μέχρι τα στρατιωτικά οχήματα να γυρίσουν πίσω», σημείωσε ο κ. Ζαριανόπουλος.
Artemis II: Η στιγμή της προσθαλάσσωσης του σκάφους Ωρίων - «Τι περίπλους» (vid&pics)
09:51
Με πάνω από 100% «τρέχουν» οι εισαγωγές κινεζικών αυτοκινήτων στην Ελλάδα
09:40
Ο αριθμός των λέξεων που λένε οι άνθρωποι καθημερινά μειώνεται δραματικά, σύμφωνα με έρευνα
09:30
ΤτΕ: Εφικτή η αναβάθμιση του ελληνικού αξιόχρεου σε «Α» έως το τέλος του 2029
09:26