Κοζάνη: «Μπλόκο» στη ΝΑΤΟική δύναμη από μέλη του ΚΚΕ (pics)
«Μπλόκο» σε αυτοκινητοπομπή του ΝΑΤΟ έκαναν στελέχη και μέλη του ΚΚΕ στα διόδια του Πολυμύλου Κοζάνης. Όπως ανακοίνωσε η Κομματική Οργάνωση Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, η δύναμη προέρχεται από την Αλβανία και κινείται σε ελληνικό έδαφος προκειμένου να λάβει μέρος στην άσκηση του ΝΑΤΟ "Noble Jump".
Η πομπή, που αποτελείται από είκοσι οχήματα και δυο λεωφορεία, ακινητοποιήθηκε με οχήματα και ανθρώπινες αλυσίδες περίπου στις δύο το μεσημέρι, στο σημείο των διοδίων Πολυμύλου ωστόσο, όπως διευκρίνισε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Σωτήρης Ζαριανόπουλος, η κίνηση των υπολοίπων διερχόμενων οχημάτων διεξάγεται κανονικά. Παρών στην κινητοποίηση είναι επίσης ο βουλευτής Σάκης Βαρδαλής.


(Φωτογραφίες: kozan.gr)
«Δεν επιτρέπουμε να περάσουν μόνο τα στρατιωτικά αλβανικά οχήματα τα οποία συμμετέχουν στην άσκηση. Επεισόδια δεν υπήρξαν. Θα μείνουμε εδώ μέχρι τα στρατιωτικά οχήματα να γυρίσουν πίσω», σημείωσε ο κ. Ζαριανόπουλος.
Στην Ελλάδα σήμερα με C-130 οι επτά σοροί των οπαδών του ΠΑΟΚ – Πότε επιστρέφουν οι τραυματίες
07:36
Οι ταινίες της εβδομάδας: Από το Sirat στον Άγιο Παΐσιο και τον Τζέισον Στέιθαμ
07:32
Νέα ώθηση στη στρατηγική συμμαχία Ελλάδας - Γαλλίας με επίκεντρο την άμυνα
07:23
Μινεάπολη: Η ICE θα παραμείνει επιμένει ο Τραμπ παρά τις αντιδράσεις
07:20