Προσπαθούσε να αποπλανήσει ένα 10χρονο κορίτσι με «δόλωμα» το κατοικίδιο του
Ένα 10χρονο κορίτσι κατηγορείται ότι αποπλάνησε 50χρονος σε περιοχή του Δήμου Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων, της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.
Η σύλληψη έγινε στο πλαίσιο αυτόφωρης διαδικασίας, καθώς προηγήθηκε καταγγελία του πατέρα του κοριτσιού, ότι ο 50χρονος προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της κόρης του.
Ο συλληφθείς κατοικεί στην περιοχή που καταγγέλθηκε το συμβάν, ενώ σύμφωνα με την αστυνομία προσέγγισε το κορίτσι «τραβώντας» την προσοχή του με ένα κατοικίδιο που είχε στην κατοχή του.
Έπειτα από έρευνα που ακολούθησε στην οικία του συλληφθέντα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων αεροβόλα όπλα και πιστόλια κρότου, φυσίγγια, συσκευή ανίχνευσης μετάλλων, αρχαία νομίσματα.

Ο 50χρονος θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης για τα αδικήματα της αποπλάνησης παιδιών, παράνομης βίας, καθώς και για αδικήματα που αφορούν σε παραβάσεις των Νόμων περί όπλων, περί ραδιοσυχνοτήτων, περί τελωνειακού κώδικα περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων και για την προστασία των αρχαιοτήτων και εν γένει της πολιτιστικής κληρονομιάς.
Πάνω από 900.000 δολάρια για σωσίβιο του Τιτανικού – Ανήκε σε επιζήσασα της τραγωδίας
11:45
O CEO της Nova, Γιώργος Λάμπρου στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών
11:42
Στην Αθήνα ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό: Συναντήθηκε με Μητσοτάκη και Τασούλα - Δείτε φωτογραφίες
11:41
Γιατί πολιτικοί στην Ινδία κάνουν προεκλογική εκστρατεία κρατώντας ψάρια - Εμπλοκή και του Μόντι (pics&vid)
11:32