Σκότωσε τη γυναίκα του με ένα τσεκούρι και την έθαψε στον οικογενειακό τους τάφο
Ένας 70χρονος, κάτοικος Αθηνών, παρουσιάστηκε πριν από λίγες ημέρες στο αστυνομικό τμήμα της Ν. Ιωνίας όπου διαμένει και δήλωσε την εξαφάνιση της συζύγου του μετά από καβγά. Η αστυνομία όμως, δεν πείστηκε, και ξεκίνησε αμέσως έρευνες.
Καθοριστικό ρόλο έπαιξε η μαρτυρία της κόρης του ζευγαριού στην οποία ο πατέρας είχε πει άλλη ημερομηνία εξαφάνισης από αυτή που είχε πει στους αστυνομικούς.
Με αφορμή αυτό οι αστυνομικοί κατάλαβαν αμέσως πως ο 71χρονος άντρας κάτι έκρυβε.
Όταν η έρευνα έφτασε στην εξοχική κατοικία της οικογένειας στο Σοφικό Κορινθίας, η αστυνομία εντόπισε ένα τσεκούρι και μία πλαστική καρέκλα, καθώς και άλλα ματωμένα αντικείμενα.
Ο ηλικιωμένος ομολόγησε τη δολοφονία της 70χρονης συζύγου του και αποκάλυψε μάλιστα ότι την είχε θάψει στον οικογενειακό τους τάφο στο Σοφικό όπου και βρέθηκε η σορό της.
Πότε ξεκινούν οι εγγραφές σε νηπιαγωγεία και δημοτικά για το σχολικό έτος 2026-2027
12:02
Υπόθεση Έπσταϊν: «Ο Μπιλ Γκέιτς ανέλαβε την ευθύνη για τις πράξεις του» ανακοίνωσε το ίδρυμά του
11:54
Το Ιράν απαντά στον Τραμπ: «Μεγάλα ψέματα τα περί πυραύλων που μπορεί να πλήξουν τις ΗΠΑ»
11:46
Πάνω από 1000 έλεγχοι στην Αττική την τελευταία εβδομάδα της Αποκριάς - Έως 90.000 ευρώ τα πρόστιμα
11:36