Τουρίστρια βρήκε τραγικό τέλος στην παραλία του «Ναυαγίου» προσπαθώντας να βγάλει φωτογραφίες
Πρόωρο τέλος βρήκε μια 22χρονη τουρίστρια που επισκεπτόταν την Ζάκυνθο. Η νεαρή έχασε την ζωή της το μεσημέρι στην παραλία του «Ναυαγίου» κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.
Η 22χρονη μαζί με τον σύντροφό της, επισκέφθηκαν το πλάτωμα που βρίσκεται πάνω από την παραλία του Ναυαγίου για να τραβήξουν φωτογραφίες.
Σύμφωνα με πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες, η κοπέλα προτίμησε να βγάλει φωτογραφίες από ένα σημείο που είναι ιδιαίτερα δύσβατο και επικίνδυνο και ξαφνικά βρέθηκε στο κενό πέφτοντας έτσι στην παραλία του Ναυαγίου.
Αμέσως, οι λουόμενοι κάλεσαν το λιμεναρχείο και την αστυνομία και λίγο αργότερα, ιδιωτικό σκάφος με αξιωματικούς της αστυνομίας Ζακύνθου και του Λιμενικού έφθασαν στο σημείο και περισυνέλλεξαν τη σορό της άτυχης κοπέλας.
Ο σύντροφος της τουρίστριας ανακρίνεται για να δώσει πληροφορίες που θα φωτίσουν την υπόθεση.
Ψευδοπροφήτης προέβλεπε καταστροφή του κόσμου τα Χριστούγεννα – Οργισμένοι πιστοί έκαψαν την κιβωτό του (vids)
23:59
Δύο Γάλλοι πολίτες μεταξύ των θυμάτων από τη συντριβή του Falcon 50 στην Τουρκία
23:50
Ιαπωνία: Πύρινη κόλαση από καραμπόλα τουλάχιστον 50 οχημάτων - 1 νεκρός και 26 τραυματίες
23:41
Λωρίδα της Γάζας: Νοσοκομείο διακόπτει προσωρινά τη λειτουργία του λόγω έλλειψης καυσίμων
23:30