ΕΛΛΑΔΑ

Σέρρες: Ηλικιωμένος σκότωσε τον αδελφό του για κτηματικές διαφορές

Σέρρες: Ηλικιωμένος σκότωσε τον αδελφό του για κτηματικές διαφορές
EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ/Φωτογραφία αρχείου

Σε τραγωδία κατέληξε ο καβγάς ανάμεσα σε δύο αδέλφια ηλικίας 81 και 83 ετών στο χωριό Αχλαδοχώρι, στις Σέρρες.

Τα δύο αδέλφια, τα τελευταία χρόνια είχαν έντονες κληρονομικές και κτηματικές διαφορές με αποτέλεσμα οι μεταξύ τους σχέσεις να είναι ιδιαίτερα τεταμένες.

Το απόγευμα της Τρίτης, την ώρα που ο 83χρονος περπατούσε στο χωριό, είδε μπροστά του, τον 81χρονο αδερφό του και μη μπορώντας να συγκρατήσει την οργή του, άρπαξε μία σιδερόβεργα και όρμησε προς το μέρος του αδελφού του. Τον χτύπαγε με όλη του τη δύναμη στο σώμα και τελικά η σιδερόβεργα τον τρύπησε στον θώρακα.
Ο 81χρονος, δεν άντεξε και έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος.

Ο δράστης, μετά την αποτρόπαια πράξη του, έφυγε από το σημείο και οι αυτόπτες μάρτυρες που είδαν το περιστατικό μετέφεραν άμεσα τον ηλικιωμένο στο Κέντρο Υγείας Σιδηροκάστρου Σερρών, όπου άφησε και την τελευταία του πνοή.

Αμέσως κινητοποιήθηκε η Αστυνομία, εντοπίστηκε ο ηλικιωμένος και συνελήφθη, ενώ εντοπίστηκε και η σιδερόβεργα που χρησιμοποίησε και κατασχέθηκε. Ο συλληφθείς με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση της αστυνομίας για το περιστατικό:

Συνελήφθη χθες (6-6-2017) το απόγευμα ύστερα από άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Σιδηροκάστρου, ένας 83χρονος ημεδαπός, για ανθρωποκτονία σε βάρος του 81χρονου αδερφού του.

Ειδικότερα, νωρίτερα την ίδια ημέρα σε περιοχή των Σερρών, ο 83χρονος πλησίασε τον 81χρονο αδερφό του, που βρισκόταν σε εξωτερικό χώρο και του επιτέθηκε χτυπώντας τον με μία σιδερένια ράβδο, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του 81χρονου.

Η παραπάνω σιδερένια ράβδος εντοπίσθηκε από τους αστυνομικούς και κατασχέθηκε.

Ο συλληφθείς με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ