ΕΛΛΑΔΑ

Νέα τροπή για τον θάνατο μαθητή: Εντοπίστηκε σφαίρα στο κρανίο του

Νέα τροπή για τον θάνατο μαθητή: Εντοπίστηκε σφαίρα στο κρανίο του

Σοκαριστικές είναι οι νέες πληροφορίες για τον αιφνίδιο θάνατο ενός μαθητή της 5ης δημοτικού στο 6ο Δημοτικό σχολείο στην περιοχή των Αχαρνών. Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο ιατροδικαστής Νίκος Καλόγριας στο κρανίο του παιδιού εντοπίστηκε σφαίρα.

Σύμφωνα με τι πρώτες πληροφορίες το περιστατικό ενώ εμφανίστηκε στον ιατροδικαστή ως παθολογικό, όταν έκανε την τομή στο κεφάλι ανακάλυψε την βολίδα.

Ακούστε τι περιγράφει ο ιατροδικαστής Νίκος Καλογριάς μιλά στο CNN Greece

Τι έγινε νωρίτερα

Σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυείες ο μικρός Μάριος, φώναξε στη μαμά του, η οποία είναι δασκάλα στο συγκεκριμένο σχολείο, ότι "δεν νιώθει καλά" και αμέσως μετά λιποθύμησε. Συντετριμμένοι γονείς και δάσκαλοι έπεσαν πάνω του και προσπάθησαν να το συνεφέρουν.

Όπως δήλωσε πατέρας παιδιού που φοιτά στο σχολείο "έτρεχαν αίματα καθώς είχε χτυπήσει στο κεφάλι. Προσπαθήσαμε να το επαναφέρουμε". Οι σκηνές που διαδραματίστηκαν ήταν ιδιαίτερα δραματικές καθώς τα μικρά παιδιά έκλαιγαν και οι γονείς τα απομάκρυναν.

Από το περιβάλλον της οικογένειας σημειώνεται πως "δεν γνωρίζουμε ακόμη από τι πέθανε το παιδί". "Το ασθενοφόρο άργησε 25 λεπτά να έρθει και δεν υπήρχε γιατρός κατά τη διάρκεια της σχολικής εκδήλωσης", σημειώνουν.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της σχολικής επιτροπής, Κώστας Καρυωτάκης, ανέφερε για τον 10χρονο πως "ήμουν αυτόπτης μάρτυρας, είδα το παιδί να πέφτει. Αισθάνθηκε μια αδιαθεσία. Έπεσε στο προαύλιο. Άμεσα ενημερώθηκε η αστυνομία. Στο Παίδων διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Εκεί που καθόταν με τους συμμαθητές του έπεσε".

ΔΗΜΟΦΙΛΗ