ΕΛΛΑΔΑ

Το μήνυμα του αρχηγού ΓΕΑ για τις τουρκικές προκλήσεις

Το μήνυμα του αρχηγού ΓΕΑ για τις τουρκικές προκλήσεις
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI/ΥΕΘΑ

«Αντιμετωπίζουμε τις τουρκικές προκλήσεις, όπως πάντα, με ψυχραιμία, σύνεση, νηφαλιότητα, αλλά και τη δυναμική, όταν και όπου χρειάζεται». Αυτό επισήμανε ο αρχηγός ΓΕΑ, αντιπτέραρχος Χρήστος Χριστοδούλου, ο οποίος παρέστη σήμερα Παρασκευή στην τελετή ορκωμοσίας των κληρωτών της Γ΄ ΕΣΣΟ 2017 στην Τρίπολη.

Απαντώντας σε ερώτηση για επιπτώσεις στους κληρωτούς από τις μεταθέσεις τους, εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, ο αρχηγός ΓΕΑ διαβεβαίωσε ότι για τις μεταθέσεις των κληρωτών στην Πολεμική Αεροπορία, γίνεται προσπάθεια «και η διαβίωση και εντός μονάδας, αλλά και όταν βγαίνουν από τη μονάδα, να είναι ανάλογη, έτσι ώστε να μπορούν να εξυπηρετηθούν, αλλά και να εξυπηρετούν την Πολεμική Αεροπορία».

Στην τελετή ορκωμοσίας των 522 νέων κληρωτών, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, παραβρέθηκαν: ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης, ο υποδιοικητής της Διοίκησης Υποστήριξης βάσης, ταξίαρχος Νικόλαος Κολιός, ως εκπρόσωπος του αρχηγού ΓΕΣ, ο διοικητής της Διοίκησης Αεροπορικής Εκπαίδευσης, υποπτέραρχος Θωμάς Χατζηαθανασίου, αντιπροσωπείες των κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, τοπικές πολιτειακές και θρησκευτικές αρχές, καθώς και συγγενείς και φίλοι των νεοσυλλέκτων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ