Μενίδι: Ο Ντανιέλ Μπατίστα μιλά για τον μικρό Μάριο και συγκινεί (vid)
Συγκλονισμένος είναι ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής Ντανιέλ Μπατίστα από τον θάνατο του 11χρονου Μάριου, γιατί ήταν ένα από τα παιδιά που προπονούσε.
Ο προπονητής του μικρού Μάριου, βρέθηκε στην κηδεία του 11χρονου αγοριού και μιλώντας στους δημοσιογράφους εξέφρασε τη βαθιά του θλίψη για τον άδικο χαμό του μαθητή του.
«Λάτρευε το ποδόσφαιρο, πριν από τρεις μέρες είχε τα γενέθλιά του, του κόψαμε τούρτα για έκπληξη», δήλωσε ο ποδοσφαιριστής την ώρα που ακούγονταν οι καμπάνες να χτυπούν πένθιμα.
«Ήταν φίλος με τα παιδιά που ήρθαν εδώ στην Ακαδημία, μέλος της οικογένειας Μπατίστα». «Όταν μάθαμε την είδηση στεναχωρηθήκαμε πάρα πολύ, είναι ένας πόνος που δεν απαλύνεται», σημειώνει ο ίδιος.
ΕΛΛΑΔΑ
Μήνυμα 112 για πυρκαγιά στην Κρήνη της Λάρισας - «Παραμείνετε σε ετοιμότητα»
17:33
ΕΛΛΑΔΑ
ΓΣΕΕ: Πώς αμείβονται οι εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα για την αργία του Δεκαπενταύγουστου
17:29
ΚΟΣΜΟΣ
Πυκνώνει το μυστήριο με τον Χαμενεΐ: Ο Πεζεσκιάν τον συνάντησε χωρίς να τον δει, μόνο τον άκουγε
17:20
ΚΟΣΜΟΣ
ΗΠΑ: Οριακή αύξηση στις 199.000 για τις αιτήσεις επιδομάτων ανεργίας- 202.000 προέβλεπαν οι αναλυτές
17:16
ΧΡΗΜΑ