ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Εντυπωσιακά γλυπτά άμμου «ξεπηδούν» σε παραλία του Ηρακλείου (pics&vids)

Κρήτη: Εντυπωσιακά γλυπτά άμμου «ξεπηδούν» σε παραλία του Ηρακλείου (pics&vids)

Με επιτυχία συνεχίζεται το φεστιβάλ Γλυπτικής στην άμμο σε παραλία της Αμμουδάρας Μαλεβιζίου Κρήτης. Εντυπωσιακές δημιουργίες από άμμο ξεπηδούν κάθε μέρα στην παραλία.

Οι γλύπτες Yuriy Mysko, Lyudmyla Mysko και Μανώλης Χαρκούτσης, φιλοτεχνούν τα έργα τους σε κεντρική παραλία της Αμμουδάρας.

Νέα έργα θα κάνουν πρεμιέρα από τις 13 Ιουνίου, όταν και οι γλύπτες θα ξεκινήσουν νέες προσπάθειες σε άλλη παραλία του Ηρακλείου, και συγκεκριμένα δυτικά των εκβολών του Αλμυρού ποταμού, όπως αναφέρει το flashnews.gr.

Το φεστιβάλ προγραμματίζεται να ολοκληρωθεί στις 20 Ιουνίου. Εκτός απροόπτου και τα έργα θα παραμείνουν στους χώρους τους ολόκληρο το καλοκαίρι, για να τα χαίρονται οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της Αμμουδάρας Μαλεβιζίου.

Το φεστιβάλ τελεί υπό την αιγίδα του δήμου Μαλεβιζίου και του ΕΟΤ, ενώ έχει την υποστήριξη της περιφέρειας Κρήτης. Το πρωτότυπο εικαστικό γεγονός, δίπλα στη θάλασσα, διοργανώνεται από το σύλλογο Γυναικών δήμου Μαλεβιζίου "Η Μέλισσα" σε συνεργασία με τον γλύπτη Μανώλη Χαρκούτση.

1kriti5 1
1kriti5 3
1kriti5 4

ΔΗΜΟΦΙΛΗ