Σεισμός Μυτιλήνη: Απεγκλωβίστηκε ζευγάρι ηλικιωμένων από το χωριό Βρίσα
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι επιχειρήσεις της πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό των ατόμων που βρίσκονται στα ερείπια των σπιτιών που κατέρρευσαν από τον ισχυρό σεισμό στο Βόρειο Αιγαίο.
Πριν από λίγα λεπτά οι άνδρες της πυροσβεστικής κατάφεραν να απεγκλωβίσουν ένα ζευγάρι ηλικιωμένων από τον οικισμό Βρίσα, σε απόσταση 47 χιλιομέτρων από τη Μυτιλήνη.
Ταυτοχρόνως, οι άνδρες της πυροσβεστική υπηρεσίας δίνουν μάχη για να απεγκλωβίσουν μία άλλη γυναίκα 45 ετών από τα ερείπια του δικού της σπιτιού.
Υπενθυμίζεται ότι στη Μυτιλήνη έχουν μεταβεί με ελικόπτερο ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Γιάννης Καπάκης, κλιμάκιο του υπουργείου Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων, ο Πρόεδρος του ΟΑΣΘ Ευθύμης Λέκκας, μηχανικοί και ομάδα της ΕΜΑΚ.
Δείτε το tweet της πυροσβεστικής:
Πετρούπολη: Άρπαξαν κοσμήματα από ηλικιωμένη προσποιούμενοι τους υπαλλήλους εταιρίας
09:35
ΟΠΕΚΕΠΕ: Συνεδριάζει η επιτροπή Δεοντολογίας για τους «11» - Στο κατώφλι της Βουλής νέα δικογραφία
09:28
Πασχαλινό τραπέζι: Αυξήσεις «φωτιά» - Πού κυμαίνονται οι τιμές στο αρνί, πόσο θα κοστίσει η μαγειρίτσα (vid)
09:19
Προειδοποίηση IDF σε Ιρανούς: Αποφύγετε τη χρήση των τρένων ως τις 9 το βράδυ
09:15