Σεισμός Μυτιλήνη: Απεγκλωβίστηκε ζευγάρι ηλικιωμένων από το χωριό Βρίσα
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι επιχειρήσεις της πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό των ατόμων που βρίσκονται στα ερείπια των σπιτιών που κατέρρευσαν από τον ισχυρό σεισμό στο Βόρειο Αιγαίο.
Πριν από λίγα λεπτά οι άνδρες της πυροσβεστικής κατάφεραν να απεγκλωβίσουν ένα ζευγάρι ηλικιωμένων από τον οικισμό Βρίσα, σε απόσταση 47 χιλιομέτρων από τη Μυτιλήνη.
Ταυτοχρόνως, οι άνδρες της πυροσβεστική υπηρεσίας δίνουν μάχη για να απεγκλωβίσουν μία άλλη γυναίκα 45 ετών από τα ερείπια του δικού της σπιτιού.
Υπενθυμίζεται ότι στη Μυτιλήνη έχουν μεταβεί με ελικόπτερο ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Γιάννης Καπάκης, κλιμάκιο του υπουργείου Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων, ο Πρόεδρος του ΟΑΣΘ Ευθύμης Λέκκας, μηχανικοί και ομάδα της ΕΜΑΚ.
Δείτε το tweet της πυροσβεστικής:
Εξιχνιάστηκε τηλεφωνική απατή στην Κω – Επιτήδειοι αφαίρεσαν τιμαλφή αξίας 10.000 ευρώ από ηλικιωμένη
12:57
Όλγα Κεφαλογιάννη στο CNN Greece: Τα τουριστικά στοιχεία του 2026 μας επιτρέπουν να αισιοδοξούμε
12:46
Παπακωνσταντίνου (Ideal Holdings): Το παραγωγικό μοντέλο της Ελλάδας έχει αρχίσει και βελτιώνεται
12:44
Απορρίπτει τις άμεσες διαπραγματεύσεις με το Ισραήλ ο επικεφαλής της Χεζμπολάχ
12:41