Κάτω από το κρεβάτι του έκρυβε τα ναρκωτικά - Δύο συλλήψεις από την αστυνομία
Περισσότερα από 3 κιλά ακατέργαστης ινδικής κάνναβης εντοπίστηκαν στην οικία 36χρονου στην Καλλιθέα Αττικής, μετά από υπόδειξη 26χρονου που συνελήφθη στο λιμάνι της Ραφήνας με ποσότητα ναρκωτικών ουσιών.
Συγκεκριμένα, στελέχη της Ασφάλειας του Λιμεναρχείου Ραφήνας με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου εντόπισαν στη διάρκεια ελέγχου σε χειραποσκευή του 26χρονου, πλαστικό δοχείο με ποσότητα ινδικής κάνναβης συνολικού βάρους 50,9 γρ. καθώς και 43 κάψουλες αγνώστου ουσίας.
Ο 26χρονος φέρεται να υπέδειξε ως προμηθευτή των ναρκωτικών τον 36χρονο, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει έρευνα στην οικία του δεύτερου στην Καλλιθέα Αττικής, παρουσία εισαγγελικού λειτουργού.
Κάτω από κρεβάτι ο 36χρονος είχε επιμελώς κρυμμένα σε γυάλινα δοχεία και ειδικές συσκευασίες ακατέργαστη ινδική κάνναβη, συνολικού βάρους 3,155 κιλά, μία ζυγαριά ακριβείας, ένα μεταλλικό τρίφτη, πλαστικό δοχείο με υπολείμματα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης, 3.000 ευρώ και τρία κινητά τηλέφωνα.
Ακολούθησε έρευνα και στο σπίτι του 26χρονου στην Ηλιούπολη, από στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας της Λιμενικής Αρχής Ραφήνας παρουσία εισαγγελέα, όπου εντοπίστηκε μία επιπλέον νάιλον συσκευασία με 98 γρ. ακατέργαστη ινδική κάνναβη.
Και οι δύο άνδρες συνελήφθησαν και αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα υπηρεσίας, ενώ την προανάκριση της υπόθεσης έχει αναλάβει το λιμεναρχείο Ραφήνας
Ισραήλ: Νεκρός και ο νέος ιρανός διοικητής μία εβδομάδα μετά τον θάνατο του προκατόχου του
21:15
Αραγτσί: Το Ισραήλ σέρνει τις ΗΠΑ όλο και πιο βαθιά σε ηθική και πολιτική άβυσσο
21:05
«Τον έσφαξαν, μακάρι να πεθάνει» - Συνομιλίες σοκ μετά τη δολοφονία του 20χρονου στην Καλαμαριά (vid)
20:57
Στις φλόγες η μεγαλύτερη στον κόσμο εγκατάσταση LNG του Κατάρ μετά από ιρανική επίθεση (vid)
20:47