Σε τροχαίο ενεπλάκη η Κατερίνα Στεφανίδη
Η Κατερίνα Στεφανίδη ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα στην Πάτρα, όπου βρίσκεται προκειμένου να συμμετάσχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, το οποίο διεξάγεται στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το gazetta.gr. το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε η «χρυσή» Ολυμπιονίκης του άλματος επί κοντώ και το οποίο οδηγούσε ο σύζυγος και προπονητής της Μιτς Κρίερ, συγκρούστηκε με διερχόμενο δίκυκλο, που παραβίασε την διπλή διαχωριστική λωρίδα.
Και οι δύο είναι καλά στην υγεία τους, ενώ οδηγός του δικύκλου τη γλίτωσε με λίγες εκδορές. Τα δύο οχήματα έχουν υποστεί μικρές υλικές ζημιές.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Αγωνία για τους εγκλωβισμένους Έλληνες ναυτικούς στον Περσικό - Τι λέει το υπουργείο Ναυτιλίας (vid)
18:56
ΧΡΗΜΑ
Χατζηδάκης: 5,3 δισ. από το Κοινωνικό Κλιματικό Ταμείο στο περιβάλλον, τη στέγαση και τις μεταφορές
18:45
ΚΟΣΜΟΣ
«Απειλή» Ντόναλντ Τραμπ: «Θα σκεφτούμε την αποχώρηση από το ΝΑΤΟ»
18:36
ΚΟΣΜΟΣ
Ο Λευκός Οίκος απορρίπτει τους λόγους παραίτησης του υπεύθυνου για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας
18:24
ΚΟΣΜΟΣ