Μυστήριο με κρατούμενο που βρέθηκε κρεμασμένος στα κρατητήρια του Α.Τ Συντάγματος
Απαγχονισμένος με την μπλούζα του, μέσα στο κελί του, βρέθηκε το πρωί 62χρονος κρατούμενος για υπόθεση ναρκωτικών, στα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος Συντάγματος.
Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για αυτοκτονία. Από τα έως τώρα στοιχεία, ο 62χρονος είχε συλληφθεί από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, για κατοχή μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών και την περασμένη Παρασκευή βγήκε απόφαση για προφυλάκισή του. Το Σάββατο μεταφέρθηκε στα κρατητήρια του Α.Τ. Συντάγματος, όπου κρατούνταν προσωρινά.
Σήμερα στις 06.00, κατά την αλλαγή της βάρδιας, σύμφωνα με πληροφορίες, ο φρουρός των κρατητηρίων έκανε τη συνηθισμένη επιθεώρηση και τα βρήκε όλα εντάξει. Στις 07.30, όμως, ο αστυνομικός που πήγε πάλι στα κρατητήρια, βρήκε τον 62χρονο κρεμασμένο στα κάγκελα του κελιού του με την μπλούζα του.
Ειδοποιήθηκε αμέσως το ΕΚΑΒ και οι διασώστες που έφτασαν εκεί προσπάθησαν να κάνουν ανάνηψη στον κρατούμενο, αλλά ήταν πλέον αργά.
Σημειώνεται ότι για το περιστατικό έχει διαταχθεί έρευνα από την ΓΑΔΑ.
Θεσσαλονίκη: 35χρονη κατήγγειλε τον εν διαστάσει σύζυγό της για βιασμό και ενδοοικογενειακή βία
09:16
Κυκλάδες και Αργοσαρωνικό «ψηφίζουν» οι τελευταίοι αδειούχοι: Κίνηση στα λιμάνια, μαζική επιστροφή
09:00
Γιατί οι λεκάνες των γυναικών μοιάζουν με των Νεάντερταλ ενώ των ανδρών εξελίχθηκαν
08:51
9 ταινίες που αξίζει να δείτε τον Σεπτέμβριο: Από τον Μπραντ Πιτ μέχρι το «Hope»
08:41