Τι λένε οι σεισμολόγοι για τον νέο σεισμό στη Μυτιλήνη
Απολύτως φυσιολογική είναι η σεισμική διεργασία που ξύπνησε σήμερα το πρωί τη Μυτιλήνη, σύμφωνα με τους ειδικούς.
Πρόκειται για μετασεισμούς από το ίδιο σεισμικό ρήγμα που έδωσε τον κύριο όπως όλα δείχνουν σεισμό, των 6,1 Ρίχτερ το μεσημέρι της 12ης Ιουνίου και είχε σαν αποτέλεσμα την ισοπέδωση της Βρίσας.
Ο σεισμός, ο πρώτος ισχυρός μετά το μετασεισμό των 5,1 Ρίχτερ το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, είχε ένταση 4,8 βαθμών σύμφωνα με τους ειδικούς.
Εκδηλώθηκε στις 05:49 σήμερα και είχε επίκεντρο τον υποθαλάσσιο χώρο 35 χιλιόμετρα νότια της Μυτιλήνης. Ακολούθησαν τρεις σεισμικές δονήσεις, μια στις 06:15 έντασης τριών Ρίχτερ με επίκεντρο 36 χιλιόμετρα νότια της Μυτιλήνης και μια στις 06:36 έντασης 2,7 Ρίχτερ με επίκεντρο 28 χιλιόμετρα νότια - νοτιοδυτικά της Μυτιλήνης και μια στις 06:55 έντασης 2,7 Ρίχτερ με επίκεντρο 31 χιλιόμετρα νότια της Μυτιλήνης.
40 χρόνια Τσερνόμπιλ: Ο άνθρωπος με την πιο επικίνδυνη δουλειά στον κόσμο σήμερα
02:32
Την Δευτέρα ανοίγει η πλατφόρμα για τις«Νταντάδες της Γειτονιάς» - Ποιοι δικαιούνται 500 ευρώ
02:00
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ ΣΤΟ CNN GREECE: «Ήταν ένα είδους σοκ για την επιστημονική κοινότητα»: Το ατύχημα Τσερνόμπιλ και το μέλλον της πυρηνικής ενέργειας
01:15
Youth Pass: Τι πρέπει να γνωρίζετε για το voucher των 150 ευρώ - Μέχρι πότε οι αιτήσεις
01:00