Λόφοι από σκουπίδια και τις επόμενες ημέρες στην Αττική
Κλιμάκωση των κινητοποιήσεών της αποφάσισε η ΠΟΕ-ΟΤΑ για το θέμα των συμβασιούχων - παρατασιούχων των δήμων, γεγονός που αναμένεται να επιδεινώσει την κατάσταση με τη συσσώρευση σκουπιδιών στους δρόμους των μεγάλων πόλεων.
Ειδικότερα, αποφασίστηκε η συνέχιση των καταλήψεων των αμαξοστασίων των δήμων και των ΧΥΤΑ όλης τη χώρας, τουλάχιστον έως και την επόμενη Πέμπτη, η αποχή από τα καθήκοντα των εργαζομένων το προσεχές Σαββατοκύριακο, στάση εργασίας τη Δευτέρα από τις 11 το πρωί έως τις 3 το απόγευμα, καθώς και 24ωρη πανελλαδική απεργία την Πέμπτη 29 του μηνός με την πραγματοποίηση μεγάλων συλλαλητηρίων στην Αθήνα και σε άλλες μεγάλες πόλεις.
Η στάση της ΠΟΕ-ΟΤΑ θα επανακαθοριστεί την επόμενη Πέμπτη μετά το συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα την ίδια μέρα.
ΔΥΠΑ: Αναρτήθηκαν οι τελικοί προσωρινοί πίνακες για 70 μόνιμους εκπαιδευτικούς
01:00
Ακαθάριστα οικόπεδα: Ποια η προθεσμία - Ποιοι έχουν υποχρέωση και ποιοι εξαιρούνται
00:30
«Χάσαμε τον τηλεοπτικό μας μπαμπά» - Ο αποχαιρετισμός στον σκηνοθέτη των Friends και Will & Grace
23:59
Dua Lipa: Δημοσίευσε φωτογραφίες από τη γαμήλια δεξίωση στη Σικελία
23:50