Πτώση ψεκαστικού ελικοπτέρου στον Σχινιά - 2 νεκροί
Νεκροί είναι οι δύο από τους τρεις επιβαίνοντες του ψεκαστικού ελικοπτέρου ιδιωτικής εταιρίας, που κατέπεσε λίγο πριν από τις 10, στον υδροβιότοπο του Σχινιά.
Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, νεκροί είναι ο χειριστής του ελικοπτέρου κι ένας φύλακας στην περιοχή του Σχινιά.
Οι σοροί των δύο άτυχων ανδρών ανασύρθηκαν από τους πυροσβέστες και με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκαν στο ΚΑΤ.
Ο τρίτος επιβάτης, είναι τραυματισμένος, αλλά εκτός κινδύνου. Πρόκειται για έναν φοιτητή που έκανε την πρακτική του, και ο οποίος απεγκλωβίστηκε από τα συντρίμμια του ελικοπτέρου πριν φτάσει η πυροσβεστική στο σημείο της πτώσης και με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε επίσης στο ΚΑΤ.
Ο αντιπεριφερειάρχης Αττικής Πέτρος Φιλίππου μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ είπε ότι όταν τελείωσε ο αεροψεκασμός ο χειριστής πήρε μαζί του στο ελικόπτερο τους δυο πολίτες για να πετάξουν πάνω από την περιοχή. Το ελικόπτερο όμως χτύπησε στα σύρματα και κατέπεσε.


Βίντεο του IDF καταγράφει αεροσκάφη του Ισραήλ να καταστρέφουν ιρανικό ελικόπτερο
11:10
Βέλη του Βρετανού υπουργού εμπορίου κατά ΗΠΑ: Η επίθεση στο Ιράν ήταν «κακώς σχεδιασμένη»
11:06
Aυθεντικός ελληνικός προορισμός oι Λειψοί - «Κρυμμένο μυστικό» για διεθνείς επισκέπτες
10:59
Αραγτσί προς Αμερικανούς: Ευχαριστήστε τον Νετανιάχου για τον φόρο «Πρώτα το Ισραήλ»
10:56