ΕΛΛΑΔΑ

Nανά Καραγιάννη: O αγώνας της με τη νευρική ανορεξία

Nανά Καραγιάννη: O αγώνας της με τη νευρική ανορεξία

Γνωστή σε πολλούς για την πολύ δημόσια μάχη της με την νευρική ανορεξία η τηλεπαρουσιάστρια Νανά Καραγιάννη βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμα της στην Κυψέλη. Η Νανά Καραγιάννη ήταν μόλις 38 ετών.

Έδινε μάχη με την ανορεξία από το 2007 και ως δημοσιογράφος δεν έκρυψε ποτέ τον γολγοθά της ζωής της.

Η Νανά Καραγιάννη ξεκίνησε την καριέρα της στο New Chanel στο πλευρό του Δημήτρη Παπανώτα στην εκπομπή "Μύθοι και πραγματικότητα".

Η καριέρα της μπροστά στις κάμερες συνεχίστηκε με την ίδια να συμμετέχει ως σχολιάστρια σε πολλά τηλεοπτικά πάνελ της lifestyle ειδησεογραφίας.

Δραστήρια στα κοινωνικά δίκτυα η Καραγιάννη αρνήθηκε στην αρχή την πάλη της με τη νευρική ανορεξία. Μετά από παρέμβαση γνωστής δημοσιογράφου της τηλεόρασης η Καραγιάννη μπαίνει για νοσηλεία στον Ευαγγελισμό.

"Ξεκίνησα να περιορίζω τις ποσότητες του φαγητού που έτρωγα. Πάντα είχα εμμονή με τα κιλά μου και με τα κιλά όλου του κόσμου. Το έψαχνα με τις θερμίδες, τι παχαίνει και όλα αυτά. Στην αρχή έτρωγα γλυκό μια φορά την εβδομάδα, μετά μισό, μετά το μετάνιωνα αλλά όλα αυτά γυναικεία, χαριτωμένα. Από την εφηβεία είχα αρχίσει να αγχώνομαι. Ναι και η μαμά μου αγχωνόταν. Όταν ήμουν στο δημοτικό χώρισαν οι γονείς μου. Ναι, πάντα είχα άγχος αν με αγαπάνε. Δεν ήθελα να απογοητεύσω τους δικούς μου. Μου άρεσε που όταν ήμουν στο νοσοκομείο ασχολούνταν όλοι μαζί μου, που όλοι ενδιαφέρονταν για μένα" είχε εξομολογηθεί.

Τον Ιούλιο του 2016 εισάγεται στην εντατική του Γεώργιος Γεννηματάς με πολυοργανική ανεπάρκεια.

Μιλώντας σε περιοδικό μετά την εντατική η Καραγιάννη είπε: "Με τάιζαν και με έκαναν μπάνιο οι δικοί μου, ήμουν εντελώς ανήμπορη. Θυμάμαι όταν άνοιξα πρώτη φορά τα μάτια μου είδα απέναντι μου τη μητέρα και τον αδελφό μου και άρχισα να κλαίω με λυγμούς. Ήμουν σίγουρη ότι θα πεθάνω".

"Ποτέ δεν πίστεψα ότι υπάρχει περίπτωση να πεθάνω από τη νευρική ανορεξία. Το ίδιο αναίσθητη έμπαινα, το ίδιο αναίσθητη έβγαινα από τα νοσοκομεία" είχε πει στο DownTown.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ