Κηφισιά: Τη δική τους παιδική χαρά απέκτησαν παιδιά με αναπηρία
Ο δήμος Κηφισιάς εγκαινίασε πριν λίγες ημέρες μία παιδική χαρά για παιδιά με κινητικά προβλήματα. Ο χώρος αυτός είναι για παιδιά έως 14 ετών, βρίσκεται στην πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου και λειτουργεί εδώ και 4 μήνες.
Ο χώρος περιλαμβάνει ειδικά πολυόργανα που μπορούν να προσφέρουν την ευκαιρία στα παιδιά με ειδικές ανάγκες να απασχοληθούν δημιουργικά. Φέρει πινακίδα με το σήμα καταλληλότητας του Υπουργείου Εσωτερικών έχοντας όργανα και εγκαταστάσεις σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα (ΕΝ) και τη ισχύουσα νομοθεσία, όπως αναφέρεται στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Κατά τα εγκαίνια, ο δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος δήλωσε ότι «Τα παιδιά σε αυτό τον χώρο θα βρουν χαρά και δικαίωση, καθώς θα νιώσουν ότι εμείς είμαστε δίπλα τους» και επεσήμανε πως στο πάρκο γίνονται συνεχώς βελτιώσεις.
Με ιδιαίτερη χαρά υποδέχτηκαν την παιδική χαρά γονείς και παιδιά με αναπηρία καθώς πλέον δίνεται η δυνατότητα στα ανάπηρα παιδιά να έχουν έναν χώρο ειδικά διαμορφωμένο για τις ανάγκες τους και θα μπορούν να παίξουν και να εκτονωθούν με ασφάλεια.

Πηγή: Δήμος Κηφισιάς

Πηγή: Δήμος Κηφισιάς

Πηγή:Δήμος Κηφισιάς

Πηγή: Δήμος Κηφισιάς
Ο Γ. Γεραπετρίτης στη Μονάδα Διαχείρισης Κρίσεων για τον επαναπατρισμό των Ελλήνων στη Μέση Ανατολή
17:41
Συνελήφθη 42χρονος που έτρεχε με 151 χιλιόμετρα στη Λεωφόρο Λαυρίου υπό την επήρεια αλκοόλ
17:34
ΣτΕ: Απορρίφθηκαν οι προσφυγές εννέα ιδιωτικών πανεπιστημίων για εγγυητική επιστολή και παράβολο
17:29
Συνεχίζεται το sell off στις αγορές - Απώλειες στις ευρωαγορές
17:20